Een rad van avontuur kopen met uw bedrijfslogo erop is mogelijk bij dit bedrijf

Met uw bedrijf opvallen kan soms nog knap lastig zijn. Honderden bedrijven staan op dezelfde beurs en voorbijgangers hebben volop keuze. Maar hoe zorgt u er nu voor dat men uw bedrijf onthoudt? Of dat u het bezoekersaantal verhoogt? Daar is een creatief concept voor nodig. Eén die speciaal voor uw bedrijf gemaakt wordt. Hiervoor zit u bij Spetr helemaal goed. Zij ontwikkelen voor u een gepersonaliseerd spel waardoor u zeker in de spotlights staat! Door bijvoorbeeld een rad van avontuur te kopen en deze op uw stand te plaatsen, maakt u op een ontspannen manier kennis met uw potentiële klant.

De mogelijkheden voor een op maat gemaakt rad van fortuin

Tegen een scherpe prijs kunt u een rad van fortuin op maat kopen voor uw bedrijf. De afmeting hiervan is 80 centimeter en daarbij kiest u uit materialen zoals karton, hout, plexiglas of whiteboard. Maar daar houdt het niet op! Kies zelf hoe de verlichting eruit moet komen te zien en of u er wielen onder wilt hebben, ja of nee. Ook is het mogelijk om het rad van avontuur te kopen als tafelmodel. Voor het plaatsen van een rad van avontuur op uw balie of statafel kunt u namelijk het beste voor een tafelmodel kiezen. Maak de presentatie compleet door het rad te bedrukken in uw huisstijl of met één subtiel logo. Ga in zee met Spetr en laat uw product, stand, evenement of inrichting de uitstraling krijgen die het verdient!

Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen

U wilt met uw bedrijf, merk of evenement opvallen? Geen probleem! Laat u adviseren door Spetr en de specialisten van dit bedrijf realiseren voor u op maat gemaakte spellen. Wilt u graag een rad van avontuur kopen? Neem contact met hen op en laat het personaliseren naar een uniek design voor uw bedrijf.

https://www.spetr.nl/