Xtra Producties
Image default
Geschenken

Een stevige brillenkoker van leer voor heren

De mooie brillenkoker voor heren van de webshop WOEDS.nl beschermt jouw bril meer dan prima. Met deze leren brillenetui voorkom je dat jouw bril kapotgaat én berg je jouw bril op in een prachtige brillenkoker. De brillenkokers van deze webshop gaan lang mee, door het leer. Bovendien zijn deze kokers perfect voor grote fans van de immens populaire serie Peaky Blinders. Loop jij er graag bij zoals de Shelby Brothers? Dan mag deze brillenkoker absoluut niet ontbreken in jouw garderobe. Ook als je op zoek bent naar een cadeau voor een fan van deze serie, slaag je gegarandeerd in deze webwinkel.

Deze toffe brillenkoker is gecombineerd met wol

De meeste brillenkokers zijn gemaakt van leer in combinatie met Harris Tweed, waardoor jouw brillenkoker voor heren een mooi ruitendesign én een wollen uitstraling heeft. Je kunt de brillenkoker voor jezelf kopen, maar uiteraard is het ook een leuk cadeau voor iemand met een bril op sterkte. Een zonnebril berg je tevens op in deze mooie brillenetui. Wil je naast het etui ook iets anders voor jezelf of een ander kopen? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de scheersets, tassen en cadeaus. Onder de laatste categorie vallen onder meer mooie manchetknopen, handschoenen en sjaals, strikken en kaartenhouders.

Plaats je bestelling of neem contact op voor meer informatie

Plaats je bestelling in de webshop en geniet binnenkort van de brillenkoker voor heren. Bestel je voor meer dan € 25,-? Dan verzendt WOEDS.nl je bestelling gratis, mits het bezorgadres in Nederland is. Als je vragen hebt over je bestelling of meer wilt weten over de producten van de webwinkel, kun je contact opnemen met de medewerkers van de webwinkel. Zij staan je graag te woord. Wacht niet langer en bescherm je (zonne-)bril in een prachtige koker van leer of geef deze cadeau aan een fan van Peaky Blinders!

https://www.woeds.nl/