Xtra Producties
Image default
Tuin en buitenleven

Geniet 365 dagen van uw tuin dankzij een houten afdak

Het is begrijpelijk dat u het liefst het hele jaar door geniet van uw tuin. Helaas is het met het Nederlandse weer niet altijd mogelijk om in uw tuin te zitten. Maar daar brengt u verandering in door een houten afdak of tuinhuis met overkapping te (laten) bouwen. Door het creëren van zo’n extra ruimte, vergroot u uw woongemak en geniet u 365 dagen van uw tuin. Bovendien hoeft u bij slecht weer uw gezellige avond met vrienden en familie of een feestje niet naar binnen te verhuizen. Bij Van der Heijden Buitenleven bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw overkapping. Deze specialisten betrekken u nauw bij het gehele traject, zodat u zeker bent van een mooi en uniek eindresultaat.

Een overkapping die bij uw wensen én huis past

Door te kiezen voor tuinhuis met overkapping of een houten afdak aan uw woning van Van der Heijden Buitenleven ervaart u veel vrijheid. Dat komt omdat u het ontwerp zelf in de hand heeft. Zo kunt u de stijl van uw interieur buitenshuis voortzetten. Op die manier stemt u uw woning, tuin én overkapping op elkaar af. Of u nu een landelijke stijl wilt laten terugkomen in uw overkapping, of toch die klassieke of moderne stijl die u gewend bent; dankzij de keuze uit verschillende houtsoorten en jarenlange ervaring realiseert deze specialist een prachtige overkapping.

Inspiratie opdoen? Bezoek de showroom!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een houten afdak of tuinhuis met overkapping van Van der Heijden Buitenleven? Bezoek dan zeker de showroom in Heesch. Hier vindt u diverse voorbeelden, zoals verschillende tuinhuizen met overkapping, maar ook diverse soorten verlichting, ramen en deuren. Daardoor doet u veel inspiratie op voor uw toekomstige afdak. Bovendien adviseren de medewerkers u hier graag over de opties voor uw tuin, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Gerelateerde artikelen

Accu tuingereedschap van STIHL en andere topmerken

Plannen voor een nieuwe tuin? Egalisee Bestratingen komt u helpen

Laat je tuin egaliseren door een ervaren hovenier