Xtra Producties
Image default
Winkelen

Hip kinderspeelgoed: duurzaam, veilig en zonder schadelijke stoffen

Ieder kind houdt ervan om te spelen en als ouder wil je dat dat veilig kan. Te vaak hoor je over kinderspeelgoed dat schadelijke stoffen bevat en je kind krijgt dat aan de handen en in de mond. Daarnaast is veel speelgoed van plastic gemaakt en dat is op verscheidene manieren slecht voor het milieu. Je bent daarom op zoek naar hip kinderspeelgoed, wat gemaakt is van ecologische en duurzame materialen en waar je kind veilig mee kan spelen. Bij Hip & Bio vind je een groot aantal producten, zoals een fopspeen van natuurrubber en leuke bijtspeeltjes, waarover je je nooit zorgen hoeft te maken.

Het assortiment

Het assortiment bij deze webwinkel gaat verder dan veilig en hip kinderspeelgoed alleen. Uiteraard is er speelgoed van ecologische en duurzame materialen, maar je kunt er ook terecht voor ecologische schoonmaakproducten, persoonlijke verzorgingsproducten en spenen van natuurrubber. Wat dacht je van een shampoo- of conditionerbar, zodat je geen verpakking meer nodig hebt? Bee’s wraps waarmee je sandwiches en ander voedsel vers houdt, zonder dat je aluminiumfolie of huishoudfolie nodig hebt? En natuurlijk de collectie natuurrubber fopspenen waar je baby probleemloos op kan sabbelen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij of zij schadelijke stoffen binnenkrijgt?

Gemakkelijk besteld en snel in huis

Als je geïnteresseerd bent in hip kinderspeelgoed van Hip & Bio, of in de andere biologische en ecologische producten, dan is bestellen zo gedaan. Als je dat doet vóór 14.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Daarbij is levering van hip kinderspeelgoed en andere producten met een waarde van boven de 35 euro gratis. Wacht dus niet langer en loop het ruime assortiment met veilige producten van deze webwinkel door. Er is iets voor jong en oud en voor allerlei situaties. Met deze producten kun je zonder schuldgevoel je haren wassen, voor je kindjes zorgen en je huishouden runnen.