Stedentrip? Van der Valk!

Tijdens een weekendje weg kunt uw even helemaal tot rust komen. Gebruik het weekend weg om uw hoofd leeg te maken en samen met u gezelschap een nieuwe omgeving te ontdekken. Zo kunt u er een vriendinnenweekend van maken of ga samen met uw partner er tussenuit. Ontspannen kunt u op meerdere manieren doen. Dit kunt u doen door te wandelen door de natuur, een stedentrip of een dagje door te brengen in de sauna.

Bent u op zoek naar een hotel met een levendige omgeving voor een betaalbare prijs? Kijk dan eens naar de Van der Valk hotels. De Van der Valk hotels hebben een verspreide ligging in zowel Nederlands als België, Frankrijk en Duitsland. Veel van de hotels zijn te vinden in een natuurrijke omgeving of hebben een Wellness faciliteiten. 

Maar er zijn ook Van der Valk hotels te vinden bij een stadscentrum of in een levendige omgeving. Zo is er voor iedereen een hotel dat goed aansluit bij de wensen. Boek bijvoorbeeld een hotel in een levendige omgeving wanneer u er graag op uit gaat. Zo kunt u een stedentrip maken of naar een verderop gelegen attractiepark gaan. Voor wandel- en fietstochten zit u perfect bij een Van der Valk hotel gelegen in of nabij een natuurgebied.

Voor de natuurliefhebbers biedt Van der Valk verschillende wandel- en fietsroutes aan. Zo kunt u de natuur verkennen. Tevens kunt u zich goed vermaken in het hotel zelf. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het zwembad, de Wellness-of de fitnessruimte. Diverse hotels beschikken over extra faciliteiten zoals een beautysalon zodat u helemaal kunt ontspannen.

Van der Valk biedt het hele jaar door verschillende acties en deals aan waarmee u voor de beste prijs kunt overnachten. Zo biedt Van der Valk de 3=2 deal aan, hierbij overnacht u 3 dagen voor de prijs van 2. Maak er een gezellig weekendje of midweek weg van! Wilt u er graag Last Minute tussenuit? Kijk dan eens naar de Van der Valk Last Minute aanbiedingen. Zo kunt u er tussenuit wanneer u maar wilt!

https://www.valkverrast.nl/