Steeds meer bedrijven stappen over op kunststof pallets

De houten pallet raakt steeds meer uit de gratie omdat veel bedrijven de voordelen ontdekken van kunststof pallets. Deze kunnen vrijwel eindeloos worden hergebruikt. Daar komt nog bij dat kunststof pallets veel lichter van gewicht zijn terwijl ze toch een flink gewicht aan opslag kunnen dragen. In combinatie met deze pallets kunt u kunststof bakken gebruiken. Zowel de pallets als de bakken zijn in diverse maten verkrijgbaar zodat u zo efficiënt mogelijk uw voorraden kunt opslaan of gereedmaken voor transport. Pallets zijn uiteraard probleemloos te verplaatsen met een heftruck of pompwagen.

Zorg voor hygiënisch transport van uw goederen

Bij transport van levensmiddelen of andere gevoelige materialen kunt u prima gebruik maken van kunststof bakken. Hierin kunt u goederen verpakken, ook verse groente, fruit en andere levensmiddelen die aan bederf onderhevig zijn. Dit kan zowel met als zonder verpakkingsmateriaal. U kunt deze bakken vervolgens plaatsen op een kunststof pallet om het transport te vereenvoudigen. Als dit voor u van toepassing is dan is er de mogelijkheid om zowel de bakken als de pallets op maat te laten maken of zodanig te laten aanpassen dat u er goed mee uit de voeten kunt. Er zijn gespecialiseerde bedrijven in Nederland die precies kunnen leveren waar u behoefte aan heeft.

Bij wie kan ik kunststof transportmateriaal op maat bestellen?

U kunt voor het kopen van kunststof pallets en kunststof bakken op maat onder andere terecht bij Alpac in Deventer. Dit bedrijf produceert sinds 2006 verpakkingsmaterialen van kunststof op maat. Maar natuurlijk kunt u bij hen ook terecht voor standaard bakken en pallets. Deze vindt u in de webshop op hun pagina. De standaardmaterialen kunnen ook naar wens worden aangepast. U kunt uw wensen kenbaar maken door contact op te nemen. De contactgegevens vindt u eveneens op de website. Voor een bestelling van materialen op maat ontvangt u uiteraard eerst een vrijblijvende offerte.