Voordelige oplossing wanneer uw CV ketel lekt

Hebt u last van een CV ketel die lekt en bent u op zoek naar een voordelige oplossing? Dan zullen de Repa-Tech producten van Leakfix u aanspreken. Deze producten kunt u zelf toepassen bij het dichten van het lek, waarmee u op de kosten van een loodgieter bespaart. Niet alleen is deze afdichtingsvloeistof een voordelig alternatief, het gaat ook nog eens om een permanente oplossing. De Repa-Tech producten van Leakfix zorgen voor een duurzame aanpak van uw lekkage waar u verder geen omkijken meer naar zult hebben.

CV ketel lekt: het toepassen van Repa-Tech producten

Wanneer uw CV ketel lekt aan de onderkant dan kunt u deze lekkage zelf repareren met de afdichtingsproducten van Repa-Tech. Ook als de lekkage zich op een andere plek bevindt zijn de producten toepasbaar. Eenmaal in de leidingen zoekt de afdichtingsvloeistof zich namelijk zelf een weg naar buiten, daar waar het lek zich bevindt. Hierop komt de vloeistof in aanraking met zuurstof en zal het gaan uitharden aan de buitenkant van de leiding. Daarmee wordt het lek binnen enkele dagen volledig afgedicht met hard kristal. De lekkage is daarmee op duurzame wijze verholpen omdat de afdichtingsproducten van Repa-Tech een permanente oplossing bieden.

Meer weten over deze producten

Wanneer u CV ketel lekt en u graag zelf op voordelige wijze deze lekkage aanpakt met afdichtingsproducten van Repa-Tech, kunt u de webshop van Leakfix bezoeken. In de webshop vindt u alle Repa-Tech producten voor uw CV ketel. Op de website van Leakfix vindt u eveneens een uitgebreid stappenplan voor het gebruik van deze producten. Voor de juiste toepassing van de afdichtingsproducten is het belangrijk om dit stappenplan te volgen, zodat alles veilig en goed wordt gedicht. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen over het gebruik van de afdichtingsproducten, dan kunnen de deskundigen van Leakfix u hiermee verder helpen.

https://leakfix.nl