Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Wilt u kunstgras kopen en het mee verhuizen naar uw nieuwe woning?

Kunstgras is zeer duurzaam. Het gaat jarenlang mee, zeker wanneer u uw kunstgazon goed onderhoudt. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen zich afvragen of het mogelijk is om een kunstgazon te verplaatsen, zodat het meegenomen kan worden bij bijvoorbeeld een verhuizing. Het eenvoudige antwoord is: ja, dit kan! Wel is het natuurlijk heel belangrijk om het kunstgazon heel voorzichtig los te halen en op de nieuwe locatie weer nauwkeurig te installeren. Alleen dan zorgt u voor het behoud van de hoge kwaliteit van het kunstgras op de nieuwe locatie en hoeft u dus geen nieuwe kunstgrasmat te kopen.

Kunstgras wordt soms wel wekelijks verplaatst

Kunstgras wordt zeker niet alleen gebruikt om een mooi gazon in de tuin te realiseren. Veel ondernemers kiezen er ook voor om het te gebruiken voor de beursstand, als vloerbekleding. Daarom moet het kunstgras soms wel wekelijks verplaatst worden en dit bewijst ook dat het dus goed mogelijk is. Hoe beter de kwaliteit van het kunstgras, hoe makkelijker het is om het mee te nemen. Bij Kunstgrasgigant kunt u een hoogwaardig kunstgazon kopen. Wel is het in alle gevallen belangrijk om op een aantal zaken te letten voordat u kunstgras gaat kopen, zeker wanneer u uw kunstgazon mee wilt verhuizen naar een nieuwe woning of een bedrijfspand.

Zorg ervoor dat het kunstgazon droog is

U kunt uw kunstgazon het best en het meest veilig vervoeren naar een nieuwe locatie in opgerolde positie. Hierbij voorkomt u beschadiging van de grassprieten of de mat zelf. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kunstgazon volledig droog is voordat u het op gaat rollen voor het vervoer. Op de nieuwe locatie kunt u het gewoon weer afrollen op de juiste plek en direct goed installeren.

Zorg ervoor dat het kunstgras schoon is

Vuiltjes en scherpe objecten kunnen de kunstgrasmat beschadigen wanneer u het oprolt voor vervoer. Zorg er daarom voor dat u het kunstgazon voor het oprollen goed schoonmaakt. Stel zeker dat er geen grotere objecten of scherpe objecten verscholen zitten tussen de grassprietjes van de kunstgrasmat. Dit voorkomt dat het kunstgras onderweg alsnog beschadigd raakt. Het zou zonde zijn als uw gazon onderweg dermate beschadigt dat u nieuw kunstgras moet kopen.

https://www.kunstgrasgigant.nl/