Xtra Producties
Image default
Winkelen

Zo style je je nieuwe lammy coat

Ben je op zoek naar een nieuwe winterjas die stijlvol en veelzijdig is? Dan kun je overwegen om een ​​lammy coat aan te schaffen. Dit type jas kan voor verschillende gelegenheden omhoog of omlaag worden gedragen, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die deze winter warm willen blijven en er modieus uit willen zien. Hier zijn enkele ideeën voor het stylen van je nieuwe lammy coat!

Hoe draag je een sjaal bij je jas

Een echte lammy coat dames is het perfecte kledingstuk om je garderobe van de winter naar de lente te transformeren. Maar hoe style je het? Een van onze favoriete manieren om een ​​lammycoat te dragen is met een sjaal. Deze look is zowel stijlvol als praktisch, want de sjaal houdt je warm op koelere dagen. Om deze look te bereiken, drapeer je de sjaal eenvoudig om je nek en laat je hem over je lammycoat hangen. Je kunt ook een riem toevoegen om je taille te strikken en een flatterend silhouet te creëren. Of je nu kiest voor een sjaal met print of een effen kleur, dit is een gemakkelijke manier om je lammycoat aan te kleden en het hele seizoen warm te blijven.

Verschillende manieren om een ​​hoed bij je jas te dragen

Er zijn veel verschillende manieren waarop je een hoed kunt dragen bij je lammy coat. Je kunt ervoor kiezen om hem met de bontzijde naar buiten te dragen, wat voor extra warmte en bescherming tegen de elementen zorgt. Of je kunt ervoor kiezen om het te dragen met de bontzijde naar binnen, wat een meer gepolijste look creëert. Wil je wat kleur toevoegen aan je outfit, overweeg dan om een ​​felgekleurde sjaal of sjaal bij je lammy coat te dragen. Je kunt ook experimenteren met verschillende hoedstijlen, zoals beanies, fedora’s of cowboyhoeden. Hoe je hem ook draagt, een lammy coat houdt je de hele winter warm en stijlvol.

Accessoires die goed passen bij een lammy coat

De lammy coat is een van de meest veelzijdige stukken in de garderobe van een vrouw. Het kan naar boven of naar beneden worden gekleed en het past bij zo ongeveer alles. Bij het stylen van een lammy coat is het belangrijk om de rest van je outfit simpel te houden. Een spijkerbroek en een t-shirt zijn de perfecte achtergrond voor een statement jas. Van daaruit kun je accessoires gebruiken om een ​​geheel eigen look te creëren. Een sjaal of muts kan een vleugje warmte toevoegen, terwijl een gewaagde ketting zelfs de eenvoudigste outfit kan aankleden. Met zoveel mogelijkheden is de lammy coat een musthave voor elke modebewuste vrouw.