Xtra Producties
Image default
Auto's en Motoren

Auto chip tuning

Auto-chip-afstemming of autolichaamreparaties is een geweldige manier om de prestaties van uw auto te verbeteren zonder aan het voertuig wijzigingen aan te brengen. Chip Tuning is gerelateerd aan de wijziging van elektronische besturingseenheden of alleen-lezen geheugenchips die programmeerbaar en gemakkelijk wissen. Door de prestaties in uw voertuig te vergroten, verhoogt u het brandstofverbruik niet veel, maar gewoon koppel en het verhoogt niet de hoeveelheid koolmonoxide-emissies van uw auto genereert.

 

Het eerste dat u nodig hebt voor auto-chiptuning is een TQI-systeem, dit staat voor zender, ontvanger en remmer. Om uw auto-chipafstemming te beheersen, moet u de remmer aan elk van de vier hoofdrelais van uw TQI bevestigen. Hierdoor kan de remmer communiceren met de ECU die de prestaties van uw motoren regelt.

U moet eerst de zender naar de motoren naar voren aansluiten op de klep van de afvalpoort en tenslotte naar de wisser.

  

Een tuning-tool is vereist om uw auto-chiptuning te besturen. Tuning-gereedschappen worden gebruikt om verschillende wijzigingen aan te brengen in uw brandstofinjectoren, cilinderkleppen, uitlaatsystemen en vele andere componenten. Tuning-gereedschappen komen in twee vormen; Electronic Tuning-gereedschappen zijn gebouwd met een elektronisch circuit dat uw voertuigen druk opent en reageert door de motor te besturen om een bepaald vermogensniveau te genereren.

 

Hydraulische afstemmingsinstrumenten gebruiken een diafragma om de luchtstroom en vloeistof onder uw voertuig te regelen. Hiermee kunt u de druk regelen waarop de brandstofpompen en verbrandingsmachines werken. U kunt de fase van de bewerking wijzigen door het diafragma te openen en te sluiten. U kunt de temperatuur van de lucht en vloeistof ook aanpassen.

Sommige chips kunnen u vereisen dat u het volledige brandstofpomp of het verbrandingsmotorstelsel wilt wijzigen.

 

Auto-tuners voeren een aantal taken uit die nodig zijn om uw auto correct te onderhouden. Ze omvatten het installeren van aftapschermen, het verwijderen van katalytische converters, het vervangen van bougies en het wijzigen van het uitlaatsysteem. U kunt ook interne componenten vervangen, zoals koplampen, achterlichten en rolkooien met degenen die superieur zijn in ontwerp en prestaties. Veel auto-enthousiastelingen hebben hun auto-interieurs aangepast. Autobezitters die zijn hardware willen upgraden, kunnen dit vaak doen door middel van afstemming.

 

Als u van plan bent wijzigingen aan uw auto aan te brengen, oefen u dan zeker en doe het veilig. Het wijzigen van de interne componenten van uw auto kan veiligheidsrisico’s veroorzaken. Zorg ervoor dat u al uw modificaties uitvoert en test ze voordat u live-uitvoering uitvoert. Zorg ervoor dat u alle instructies van uw fabrikanten volgt bij het installeren van onderdelen en het modificeren van de motor.

Klik hier voor meer informatie https://www.chipperformance.nl/