Xtra Producties
Image default
Winkelen

Bestel mooie tegels bij deze tegelhandel in de buurt van ’s-Hertogenbosch

Woont u in Empel of de nabije omgeving en wilt u tegels kopen voor in uw woning? Zoek dan niet verder! Toon den Otter is dé handel voor tegels in de buurt van ’s-Hertogenbosch en Oss. In de online showroom kunt u al een virtuele tour door de winkel maken. Zo ziet u voorafgaand aan uw echte bezoek hoe de winkel eruitziet en kunt u sommige tegels al digitaal bewonderen. Uiteraard wordt het assortiment wel met enige regelmaat aangevuld. Als u graag wilt weten welke tegels u op dit moment in de winkel kunt aanschaffen, is een echt bezoek aan de winkel wel aan te raden.

Klantgerichte services staan hoog in het vaandel bij deze tegelspeciaalzaak

Als u eenmaal klant bent bij Toon den Otter wilt u geen andere tegelzaak meer bezoeken. Naast dat u tegels bij deze winkel in regio Oss en ’s-Hertogenbosch koopt, profiteert u namelijk ook van diverse services. Zo is er bij dit echt ouderwetse familiebedrijf altijd aandacht voor de klant. Ontvangt u graag advies over bepaalde tegels voor uw wanden en/of vloeren? Dan kunt u rekenen op persoonlijk advies dat echt betrouwbaar is! Bovendien vinden de experts van deze winkel nazorg ook erg belangrijk. En de kosten van de producten in deze winkel zijn laag, doordat de specialisten alles zelf doen. Dit maakt dat deze tegelspeciaalzaak een sterke concurrent is voor andere tegelhandelaren.

Plaats uw bestelling in de webshop of ga langs bij de winkel

Een aantal tegelcollecties bestelt u eenvoudig vanuit huis in de webshop van deze tegelzaak. De meeste tegels bekijkt u echter in de showroom vlak bij Oss en ’s-Hertogenbosch. Neem contact op met een van de tegelexperts van deze winkel als u graag meer informatie krijgt over een bepaalde tegel of het huidige aanbod. De specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.