Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

Bodemsaneringsproject: hulp bij vervuilingsproblemen

Wanneer u in het bezit bent van een terrein dat kampt met vervuilingsproblemen overweegt u wellicht een bodemsaneringsproject. Voor de uitbesteding hiervan kunt u uitstekend terecht bij Santerra. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van bodemsanering van verontreinigde terreinen. Wilt u bijvoorbeeld een verontreinigd terrein laten aanpakken voordat u het terrein verkoopt? Dan is Santerra graag uw partner. Via diverse bodemsaneringstechnieken kan dit bedrijf zorgdragen voor uw gehele bodemsaneringsproject. Ook kunt u bij Santerra terecht voor onder meer bodemonderzoek, bodemanalyse en de sanering van tanks.

Welke technieken worden toegepast?

Om de vervuilingsproblematiek van uw terrein aan te pakken maakt Santerra gebruikt van verschillende bodemsaneringstechnieken. Dit kunnen in situ technieken zijn zoals bijvoorbeeld striptorens, bodemluchtextractie en actieve koolfilters. Ook is Santerra bedreven in grondwaterbehandeling. Bij grondwaterbehandeling wordt het betreffende vervuilde terrein gezuiverd van schadelijke stoffen zoals benzine en diesel PAK’s. Verder kan Santerra eveneens ex situ technieken inzetten. Hierbij kunt u denken aan ontgraven, aanvullen, sloop of volledige opkuis. Als bodemsaneringsspecialist heeft Santerra veel ervaring met terreinen en verontreinigingen van uiteenlopende aard. Dit bedrijf kan u dan ook vast en zeker helpen met de uitvoer van een bodemsaneringsproject dat aansluit bij uw specifieke vervuilingsprobleem.

Ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen

Spreekt de dienstverlening van Santerra u aan en zou u deze professionals willen inzetten voor uw bodemsaneringsproject? Santerra is graag uw partner op dit gebied. Op de website van dit bedrijf kunt u via een contactformulier een gesprek aanvragen. Wilt u liever eerst aanvullende informatie ontvangen? Ook dat is mogelijk via het contactformulier. Daarnaast kunt u voor uw beeldvorming over de mogelijkheden op de website een overzicht vinden met de afgeronde projecten van Santerra. Santerra zet zich niet alleen in voor bodemsaneringsprojecten maar koopt ook verontreinigde terreinen aan. Mocht dit u aanspreken dan kan Santerra ook op dit gebied veel voor u betekenen.

https://www.santerra.be