Xtra Producties
Image default
Winkelen

De beste kledingrekken vindt u hier

Een kledingrek vinden dat geschikt is voor gebruik in uw bedrijf is niet altijd even makkelijk. Vaak zijn kledingrekken van slechte kwaliteit of functioneren ze bij intensief gebruik niet zoals u verwacht. Er zit dan ook een verschil tussen gewone rekken en een kledingrek dat u voor uw winkel aanschaft. Bij Bleijenberg vindt u kledingrekken die kwalitatief zeer goed zijn, multifunctioneel in gebruik en ook nog eens van een mooi design. Wat wilt u nog meer? Na meer dan 20 jaar in het vak weet dit bedrijf precies waar u naar op zoek bent en kunnen ze u over allerlei soorten winkelmaterialen adviseren. Neem dan ook zeker een kijkje in de showroom om alle producten met eigen ogen te zien.

De soorten materialen in het assortiment

U noemt het op en Bleijenberg heeft het in het assortiment. Heeft u een toonbank nodig? Dan bent u aan het juiste adres. Zoekt u naar een specifieke soort paskamer? Ook dan klopt u bij Bleijenberg aan. Of wat dacht u van praktische winkelmaterialen, zoals folderhouders, kledinghangers en verpakkingen. Voor alle winkelmaterialen gaat u naar deze topper. Daarnaast geven de experts u ook advies in verschillende winkelconcepten, hebben ze kennis van de laatste trends op winkelinterieur en hebben ze alles in huis om uw visies te realiseren. Hout, metaal, glas of kunststof; ook daar heeft u alle keuzevrijheid in.

Match uw kledingrek

Kiest u voor verschillende soorten kledingrekken? Of gaat u toch liever voor één speciaal design en koopt u daar meerdere van? Er zijn verschillende manieren om een kledingrek te matchen. En niet alleen in design en andere uiterlijke kenmerken, ook praktisch gezien. Zo kunt u bijvoorbeeld een inklapbaar kledingrek matchen met verschillende soorten wieltjes. Wieltjes met- of zonder rem bijvoorbeeld. Klein of groot, lang of kort. Voor iedere winkelvisie is er een perfect winkelrek te vinden. En als u complexere ideeën heeft? Ook dan zit er genoeg voor u in het assortiment. Combineer verschillende kledingrekken en match zo uw ideale samenstelling voor dagelijks en comfortabel gebruik.

https://www.bleijenberg-shop.nl/