Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

De betrouwbare dakdekker in de buurt van Gouda is Kewodak

Zoekt u voor een reparatie aan uw platte dak een betrouwbare dakdekker in Gouda? Kewodak is hiervoor de geschikte partij voor u! Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, op slechts een kwartiertje rijden van Gouda vandaan.

Aan Kewodak heeft u echt een goede dakdekker! Met onze ervaring van inmiddels meer dan 35 jaar kunnen we best zeggen dat we een streepje voor hebben op andere bedrijven. Want als je al zo lang meedraait in de dakdekkersbranche kom je niet zo snel meer voor verassingen te staan. We zijn groot geworden door af en toe te vallen maar altijd weer op te staan. Hierdoor zijn wij flink gegroeid in ons kunnen.

De tevredenheid van de klant staat bij ons bovenaan. Wij komen altijd onze afspraken na en zijn duidelijk in onze communicatie. Of het nu gaat om een kleine dak reparatie van een woonhuis of een hele renovatie van een bedrijfspand, wij komen u er graag mee helpen.

Uiteraard zijn wij niet alleen maar werkzaam in Gouda en Alphen aan den Rijn. Wij zijn in de hele Randstad te vinden en ook nog ver daarbuiten.

Onze gecertificeerde vakmensen zijn echte dakspecialisten

Iedereen die bij ons werkt is een ware dakspecialist. Zo hebben we allemaal de juiste diploma’s en certificaten in het bezit. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn binnen de dakdekkersbranche volgen we allemaal bijscholing. We zijn dus altijd perfect op de hoogte van de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen.

Ook het bedrijf zelf bezit de nodige papieren. Kewodak is aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakdekkersbedrijven die werken met bitumineuze en kunststof dakbedekking. Verder is Kewodak in het bezit van het KOMO-procescertificaat, het VCA**-certificaat en het Dakmerk Waarborgfonds. En als laatste staat Kewodak garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Maak een afspraak en u kunt rekenen op kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor reparaties, renovaties, onderhoud, advies en service op en rond uw platte dak. We zorgen voor flexibele oplossingen, heldere contracten en de beste totaaloplossing voor uw dak. Zeker 10 jaar bent u verzekerd van ongestoord werken en wonen.

https://www.kewodak.nl/