Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Een huishoudartikelen winkel waar betrokkenheid bij de klant nog steeds belangrijk is

Een huishoudartikelen winkel heeft tegenwoordig naast hun fysieke vestiging vaak ook een online shop om klanten beter van dienst te kunnen zijn. Zo ook Novy Kesteren, die nog steeds een stenen winkel heeft in de Betuwe. Omdat het bedrijf is gestart als een traditionele winkel, hebben ze een grote betrokkenheid bij hun klanten en de lokale gemeenschap. Ze ondersteunen bijvoorbeeld allerlei lokale initiatieven en zetten ze zich in om de leefbaarheid van het dorp te bevorderen. Sinds 2021 heeft de winkel dus ook een webshop waar ze, net als in hun fysieke vestiging, tal van basis huishoudelijke artikelen verkopen. En om de veeleisende consument van vandaag beter te kunnen helpen, hebben ze online hun assortiment uitgebreid met andere producten als sfeer- en woonartikelen, schoolmaterialen en speelgoed. 

Een online huishoudartikelen winkel waar je dezelfde service krijgt als bij een echte winkel

Het assortiment van deze winkel is dus aanzienlijk uitgebreid en je kunt hier nu terecht voor veel verschillende artikelen die je bij een warenhuis zou mogen verwachten. Zo vind je natuurlijk tal van huishoudelijke artikelen, wat de basis vormt van het aanbod. Je treft er bijvoorbeeld diverse huishoudelijke hulpmiddelen en elektrische apparaten, alles wat je nodig hebt voor eten en tafelen en diverse schoonmaakartikelen. Naast de huishoudelijke artikelen, vind je hier ook handige producten als portemonnees, paraplu’s en tassen. De winkel biedt daarnaast een ruim aanbod aan spelletjes, speelgoed educatieve materialen en schoolspullen voor kinderen, alsook diverse kantoorartikelen. En ben je op zoek naar woonproducten om je huis een knusse sfeer te geven? Ook dan kun je bij deze huishoudartikelen winkel kiezen uit tal van leuke en sfeervolle producten.

Bestel alles wat je nodig hebt bij een online huishoudartikelen winkel

Bij de webwinkel Novy Kesteren kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor het huishouden. Bestellen doe je heel gemakkelijk online, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom in de huishoudartikelen winkel in Kesteren.

https://www.novykesteren.nl/