Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Een woonwinkel voor iedereen die van huis thuis wil maken

Hecht jij waarde aan de inrichting van je huis? Doe jij er alles aan je woning zo gezellig en stijlvol mogelijk te maken? Deens is echt een winkel voor jou! De merken die Deens vertegenwoordigt mogen we zeker hip en toonaangevend noemen. Je kent er vast een paar uit dit rijtje:

-Bungalow;

-HKliving (bekend van het populaire HK Living vloerkleed);

-HOUE;

-It’s about RoMi;

-Monograph.

-Nordal.

Op Deens.nl kun je per merk op zoek gaan naar woonaccessoires. Een andere mogelijkheid is de ruimte-indeling aan te houden. Dit is met name handig als je net een bepaalde kamer in huis hebt opgeknapt en daar spulletjes voor zoekt. De gebruikte ruimtes zijn: woonkamer, keuken, badkamer, tuin, hal en werkplek. Die laatste is het afgelopen jaar enorm in populariteit toegenomen. Wij vermoeden dat een en ander met de corona crisis te maken heeft.

Wordt het de eerste keer dat je iets gaat kopen via Deens.nl? Je boft, want op dit moment is er een leuke actie. Iedere nieuwe klant ontvangt 10% korting op de eerste aankoop. En het maakt niet uit of je iets van HK Living, Nordal of HOUE bestelt. Je persoonlijke code komt vanzelf tevoorschijn; je hoeft er niks voor te doen. Voor de duidelijkheid melden we dat de korting geldt op bedragen boven de € 50,- en dat deze campagne niet opgaat bij artikelen die al afgeprijsd zijn. Dit is overigens geen ontmoediging om sale artikelen te kopen. Doe dat nu juist wel, want niets is voor altijd in de uitverkoop. Je kunt alles gewoon in één keer bestellen. Het kortingsbedrag rekent het Deens-team voor je uit.

 

Tot slot hebben we aandacht voor het aanbod ‘nieuw’ op Deens.nl. Onder dit kopje vind je net binnengekomen items. Zowel van vertrouwde als kersverse merken. Tine K Home is een voorbeeld van zo’n frisse naam bij Deens. Het gezicht erachter is Tine Kjeldsen. Een ontwerpster uit Denemarken die al vroeg wist dat ze designer zou worden. Het begon allemaal met het aankleden van haar eigen slaapkamer. Ze was nog maar 22 toen de eerste Tine K Home winkel de deuren opende. Meer weten? Kijk snel op www.deens.nl.

https://www.deens.nl