Xtra Producties
Image default
Vakantie

Ga komende zomer glamping in Europa

De mooiste tijd van het jaar? Volgens sommigen is dat de Kerstperiode. Maar laten we eerlijk zijn: vakantie is toch het fijnste van alles? Tenminste, als je het goed doet.

Hoewel de reisbladen, travelblogs en verhalen op social media soms anders doen vermoeden, gaat het er niet om de meeste vliegkilometers te maken en de meest unieke selfies te posten. Vakantie draait maar om één ding: doen waar je blij van wordt. En daarvoor hoef je helemaal niet ver weg. Exotische locaties zijn helemaal niet nodig.

Ook in Europa zijn meer dan genoeg unieke plekken om je vakantie door te brengen. Landen als Frankrijk, Spanje en Italië zijn al jaren bekende bestemmingen voor de zomervakantie. En ook Kroatië begint langzaam steeds meer bekendheid te krijgen.  Maar wat veel mensen niet weten is dat ook de bekendere vakantielanden een veelvoud aan unieke vakantie-ervaringen bieden.

Glamping Europa

Ga bijvoorbeeld eens glampen in een van deze Europese landen. Glampen, of eigenlijk glamping, is een samenvoegsel van glamorous camping. Glamping in Europa staat garant voor een luxe kampeerervaring. Laat je zorgen thuis en geniet van een volledig ingerichte safaritent of lodge. Alle accommodaties hebben alles wat je mag verwachten van een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Dankzij de echte bedden word je ’s ochtends uitgerust wakker. In de eigen keuken maak je het ontbijt klaar en zet je een heerlijke kop koffie. Niet van dat oplosspul, want je hebt een prima koffieautomaat tot je beschikking. Met een kop echte koffie begint je dag een stuk beter.

Na het ontbijt kun je lekker relaxen op de camping, terwijl de kidneren heerlijk (en veilig) buitenspelen in de natuur. Of je gaat samen op pad om de vele interessante hotspots in de omgeving te bekijken.

Steeds meer mensen ontdekken dat glamping de perfecte manier is om je vakantie te vieren. Of je nu in Nederland blijft of elders in Europa verblijft, met glamping heb je gegarandeerd een vakantie om nooit te vergeten.

Om je te helpen de beste vakantie ooit te plannen, heeft www.glampings.com de beste aanbieders in Europa bij elkaar gebracht in een handig overzicht. Je kunt zoeken per land (en regio). Omdat glampings.com alleen de beste glampings in het overzicht opneemt, weet je altijd dat je te maken hebt met betrouwbare aanbieders en dat je verblijft op één van de betere glampings. Kijk vandaag nog en boek je volgende vakantie.

https://www.glampings.com/