Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Help! Ik zweet (overmatig!)

 

Vele Nederlanders (heus, je bent niet de enige) ervaren last van overmatig zweten. Overmatig zweten wordt ook wel hyperhidrosis genoemd.  Zweten is een natuurlijk proces en hoort bij het mens als slagroom bij appeltaart en cafeïne bij koffie; het is immers een natuurlijk afkoelsysteem van ons lichaam waar transpiratie bij komt kijken. Helaas is er bij overmatig zweten vaak geen reden voor het zweten, wat als problematisch of zelfs beschamend kan worden beschouwd. Wil je graag van overmatig zweten afkomen? Dan heb je geluk! Met een Miradry is dit namelijk efficiënt te verhelpen. Lees snel verder hoe deze behandeling inzetbaar is en het probleem van overmatig zweten zal verhelpen.

 

Miradry; wat houdt het in?

Om overmatig helpen te voorkomen zijn er verschillende behandelingen in te zetten, maar één van de meest effectieve behandelingen tegen overmatig zweten onder de oksels is toch echt Miradry. Met deze behandeling kan ervoor worden gezorgd dat het overmatig zweten permanent stopt! Tijdens de behandeling zal gedoseerd warmte afgegeven worden op de plek waar de zweetklieren overmatig zweet produceren. Deze warmte zal diep doordringen in de huid door middel van elektromagnetische energie. De warmte die doordringt zal zorgen voor een blijvend effect, er wordt namelijk veel warmte afgegeven op de bestemde plek, maar tegelijkertijd zal de huid worden beschermd tegen oververhitting door het gebruik van het waterkoelsysteem.

 

De behandeling

De Miradry behandeling zal ongeveer 60 minuten duren; alvorens wordt de huid verdoofd. Door de verdoving kan de behandeling nagenoeg pijnloos worden uitgevoerd, wat bijdraagt aan een minimale herstelperiode! Het aantal behandeling dat gewenst is, ligt aan het effect en het resultaat van de eerste behandeling. Tijdens deze eerst behandeling zal ongeveer 82% van de zweetklieren worden uitgeschakeld; waarna wordt gekeken of dit voldoende is geweest. 

 

De nazorg en herstelperiode

Na de behandeling is een goede nazorg ontzettend belangrijk. De oksels worden na een behandeling van Miradry goed schoongemaakt en met icepacks gekoeld. Na de behandeling mag er gebruikt worden gemaakt van pijnstilling en is het verstandig om de huid goed te blijven koelen. Door te koelen zullen zwellingen en eventuele extra pijn tegen worden gegaan.