Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Het medicijn wat zou moeten helpen tegen corona

Corona, het lijkt bijna alsof het niet meer bestaat. Dit doordat alle maatregelen zijn aangescherpt, maar toch worden we nog steeds gewaarschuwd dat we voorzichtig moeten zijn. Maar zijn er misschien medicijnen die ons kunnen helpen om ons te beschermen tegen corona, zonder die verplichte vaccinaties? Nu dan hebben wij goed nieuws, want dat is er!

Ivermectine

Dat medicijn is eigenlijk een medicijn dat wij al langer kennen, namelijk ivermectine, niet voor corona maar tegen malaria. Het staat zelfs op de lijst van de WHO van essentiele geneesmiddelen, dit wilt zeggen dat het geneesmiddelen die iedereen zou moeten kunnen krijgen. Toch wordt het niet zo snel voorgeschreven, als iemand het nodig zou hebben.

Ivermectine en coronavirus

Het is uit een onderzoek gebleken dat dit medicijn vaker wordt gebruikt in de strijd tegen corona. Ook is uit onderzoek gebleken dat het daadwerkelijk een positieve invloed heeft in de bestrijding van corona, toch wordt er vrij weinig mee gedaan in ons kikkerlandje. Het is een manier om het toch zo duur mogelijk te maken en vervolgens aan het volk meer belasting te gaan vragen.

Geschiedenis van het medicijn

Eigenlijk kan men uit de geschiedenis van het medicijn al zeggen dat het een hele hoge veiligheidsprofiel heeft. Dit kan men zeggen doordat het in de jaren tachtig aan miljarden mensen is gegeven. Tuurlijk kan het gebeuren dat iemand bijwerkingen krijgt, maar dat kan ook gebeuren bij paracetamol. En dat blijft iedereen ook gewoon gebruiken alsof het niks is, omdat de maatschappij niet goed op de hoogte is van de bijwerkingen die medicijnen hebben.

Ik denk dat we wel kunnen vaststellen dat er een medicijn is wat goed werkt in de bestrijding, omdat het in andere landen ook al gebruikt is en ook al in de jaren tachtig. Het is een medicijn wat we normaal ook gebruiken.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/