Xtra Producties
Image default
Mode en Kleding

Kies voor een mooi leren jasje met studs uit deze webshop

Ben je op zoek naar mooie jasjes met studs? Of wil je een leren cognac handtas toevoegen aan jouw collectie? Kies dan voor de prachtige producten van Chabo Bags & More. Hun producten zijn basic, maar toch modieus, en daardoor passen ze bij iedere kledingstijl. Alle producten, bijvoorbeeld een leren jasje met studs of een cognac handtas, wordt op een duurzame wijze vervaardigd. Ze werken daarnaast alleen samen met duurzame partners. Ze gaan alleen de samenwerking aan met gecertificeerde leveranciers, die respect hebben voor het milieu en voor de leef- en werkomstandigheden van de fabrieksmedewerkers. Alle producten, zoals een leren jasje met studs of een leren cognac handtas, worden dus op een eerlijke manier wordt vervaardigd!

Maak je outfit af met prachtige accessoires

Het uitgebreide assortiment van Chabo Bags & More bestaat uit prachtige accessoires en kledingstukken, zoals leren rokken, portemonnees en mooie handtassen. Doordat het aanbod zo divers is, vind je altijd een leren jasje met studs, een leren cognac handtas of een ander accessoire dat volledig aan jouw wensen voldoet. Wil je bijvoorbeeld een leren jasje met studs kopen? Dan is het model ‘Biker Studs’ ideaal! Dit leren jasje heeft modieuze brass studs rondom de kraag en is perfect te combineren met een leren cognac handtas. Ze worden gemaakt van superzacht lamsleer. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat het jasje soepel valt. Combineer een stijlvol leren jasje met studs met een leren cognac handtas – dan maak je iedere outfit helemaal af.

Bekijk het uitgebreide assortiment en plaats een bestelling

Bij Chabo Bags & More vind je niet alleen modieuze leren jasjes en handtassen, maar ze bieden allerlei prachtige, leren accessoires en kledingstukken aan – zoals een leren rok of een portemonnee van leer. Daarnaast kun je niet alleen als particulier terecht bij deze webshop; ook zakelijke klanten zitten hier goed! Wil je bijvoorbeeld hun leren producten verkopen in je eigen kledingwinkel? Word dan een Chabo-partner! Neem gerust contact op met de klantenservice op via de contactgegevens op hun website als je meer informatie wenst over de mogelijkheden.