Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Laat je huis heerlijk ruiken met een musk geurblok

Ben je op zoek naar geurblokjes voor in huis? Bij Quinn Wood in Schiedam kun je diverse geurblokjes bestellen die een heerlijke geur in huis verspreiden die wel tot één jaar lang actief blijft. Kies bijvoorbeeld voor een musk geurblok of ga voor de heerlijke geur van jasmijn. Je kunt de blokjes bijvoorbeeld in je kast plaatsen om je kleding het hele jaar door heerlijk te laten ruiken. Naast geurblokjes kun je bij hun webshop ook terecht voor mooie decoratie, zoals zijdebloemen voor in huis. Dankzij het uitgebreide assortiment van deze expert maak je het gezellig in huis!

Hoe kun je de verschillende geurblokjes gebruiken?

De geurblokjes van Quinn Wood zijn op diverse manieren te gebruiken. Zo kun je een musk geurblok laten smelten in een schaaltje op de verwarming, zodat deze direct een heerlijke geur afgeeft. Ook kun je ze in een geurbrander plaatsen. Door de blokjes te gebruiken als poeder in de stofzuigerzak, zorg je voor een heerlijke geur nadat je hebt gestofzuigd. Verder kun je ze op een schaaltje leggen in een kast of bijvoorbeeld in je auto, waar ze tot één jaar een heerlijke geur blijven verspreiden. Bij deze webshop vind je ook decoratie voor in huis, zodat je je interieur helemaal af maakt. Denk hierbij aan zijdebloemen, sierkussens en andere decoratie voor in huis. Zo ruikt je huis niet alleen lekker, maar ziet je interieur er ook nog eens geweldig uit!

Bestel heerlijk ruikende geurblokjes eenvoudig online

Wil je snel een musk geurblok of andere geurblokjes in huis halen? Bestel ze dan eenvoudig online. Daar vind je ook zijdebloemen, placemats en andere decoratie voor in huis. Woon je in de buurt van Schiedam? Bezoek dan hun showroom om het assortiment met eigen ogen te ontdekken. De medewerkers geven je graag advies over de collectie en de vele geurblokjes die ze aanbieden.