Xtra Producties
Image default
Gezondheid

manukahoning

manukahoning

Hoeveel producten kun je eerlijk zeggen die de kracht hebben om te verwijderen en te helpen hebben, naast dat ze heerlijk zijn? We zijn enthousiast over deze vloeibare schat, zoals er ontelbare getuigenissen zijn van mensen die zeggen dat ze genieten van het nog steeds van hun zoete trek met andere verschillende voordelen.

manukahoning

Bijen die de nectar van de Manuka-boom consumeren, een inwoner van Nieuw-Zeeland, produceren Manuka honing. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de immigranten van het land, de Maori, sinds ze er een nieuwe gebruikers toepassingen voor ontdekten. Dat komt door de antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen, zoals de wetenschap toekomstige waarschijnlijke. Wetenschappers hebben vastgesteld dat dit waarschijnlijk komt door de buitengewone antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen. De verwerkte, commerciële goederen, zoals die op de markt worden gebracht in kleine plastic beren flesjes en gepasteuriseerde en gefilterde honing bedoeld om fermentatie te voorkomen door gist uit te roeien, hebben echt niets op deze honing. Omdat er bij de productie van Manuka honing geen sprake is van verhitting, persen of filteren, blijven de essentiële componenten behouden. Wil jij Manuka honing ook proberen? Bezoek onze website manukahoning

manukahoning

Manuka honing is gebruikt voor de behandeling van keelpijn en het verlichten van hoest voor wat aanvoelt als de hele menselijke geschiedenis. De antibacteriële eigenschappen kunnen het risico op infectie verminderen en tegelijkertijd het genezingsproces versnellen, terwijl de dikke consistentie helpt om de keel te bedekken, te beschermen en comfort te bieden.

manukahoning

Zoals al vermeld, is een van de vele voordelen van Manuka honing het vermogen om acne te behandelen. Talrijke getuigenissen van gebruikers hebben verklaard dat het genezingsproces versnelde en hielp om de roodheid en zwelling van acne te verminderen. Dat komt waarschijnlijk door de krachtige ontstekingsremmende effecten van Manuka Honing en het vermogen om ziektekiemen te verwijderen.