Xtra Producties
Image default
Mode en Kleding

Pas moeder, sleep je dit echt allemaal mee?

Pas moeder, sleep je dit echt allemaal mee?

Als je net moeder bent geworden moet je nog veel dingen ontdekken over het moederschap. Er zijn een paar dingen die het je makkelijk kunnen maken, en dat is toch wel dat je de juiste tas mee kan nemen zodat je in ieder geval al je spullen mee kunt nemen die je nodig hebt. Als je weggaat met je baby wil je niet in de stress hoeven zitten over of je alles wel bij je hebt, je wilt makkelijk en snel bij de spullen kunnen die je nodig hebt.

Het ideaalst is een luiertas

Het ideaalst om mee te nemen is een luiertas omdat die allemaal vakjes heeft zodat je al je spullen op de juiste plaats kunt opbergen. Als je allemaal vakjes hebt betekent dat ook dat je niet continu hoeft te zoeken naar dingen die onder in je tas zijn verdwenen. Een luiertas is een echte aanrader voor iedere moeder.

Een tasje voor je telefoon

Als je het echt handig aan wilt pakken dan zorg je ervoor dat je altijd makkelijk en snel bij je telefoon kunt. Dit is op een hele makkelijke manier te behalen, als jij je telefoon in een telefoontasje doet dan heb je hem altijd bij de hand. Het voordeel van een telefoontasje is dat je er ook geld en pasjes bij kunt doen zodat je niet met nog meer tassen hoeft te slepen.

Een klein tasje voor je belangrijke dingen

Je kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen dat je belangrijke dingen zoals je telefoon, portemonnee en de dingen die je veel nodig hebt bij je draagt in een klein tasje. Een telefoon portemonnee tasje voor jezelf is makkelijk omdat je dan niet in een luiertas naar je spullen hoeft te zoeken. Op die manier kun jij je niet vergissen in waar je eigen spullen zijn.

Een cross body tas zorgt voor comfort

Als je een tas wilt die niet gaat hangen aan je schouders dan is het een goede keuze om te kiezen voor een crossbody tas brede band want door de brede band heb je geen drukpunt op je lichaam. Het is dan net alsof je geen tas bij je hebt en dat is toch wel heel erg fijn als je een dagje op pad wilt met je baby. Je hebt wel andere dingen om over na te denken als je tassen in moet pakken voor jou en je baby.