Xtra Producties
Image default
Woningen

Perfect afgewerkte houten vloeren in de omgeving van Limburg

Dat is precies wat u vindt bij Biggelaar Parket uit Veghel. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren, plaatsen en afwerken van houten vloeren en opereert in de omgeving van Limburg en Nijmegen. Het is het ideale bedrijf voor al wie houdt van kwaliteit en schoonheid. Ze werken uitsluitend met ervaren vakmannen en zorgen iedere keer opnieuw voor een schitterend resultaat.

Een houten vloer op maat voor uw woning en gezin

De houten vloeren die het bedrijf aanbiedt, zijn beschikbaar in diverse kleuren. Vindt u toch niet de kleur die u in gedachten had? Geen probleem! Biggelaar Parket bezit over een grote werkplaats in Veghel, inclusief spuiterij. Dit bekent dat ze uw vloer werkelijk in alle kleuren kunnen spuiten, zodat deze naadloos aansluit op de rest van uw interieur. Naast houten vloeren kunt u bij hen ook terecht voor pvc- en laminaatvloeren. Deze hebben dezelfde houtlook, maar zijn net iets voordeliger dan echt hout. Het vormt daardoor de ideale oplossing wanneer u liever geen houten vloeren wilt leggen in uw huis in Limburg of Nijmegen. Houdt u toch liever van de charme die een echte houten vloer met zich meebrengt, of twijfelt u nog? Ga langs in hun showroom en bekijk alle opties. U heeft ook de mogelijkheid om een afspraak te maken, en dit zowel binnen als buiten de openingsuren. Zo bent u steeds verzekerd van een excellente service en bent u geen onnodige tijd kwijt.

Wees verzekerd van de beste kwaliteit

Een houten vloer past bij ieder interieur, of dit nu een landelijke, industriële, moderne of klassieke stijl heeft. Biggelaar Parket realiseerde in de loop der jaren diverse prachtige houten vloeren in Nijmegen en Limburg, waardoor iedere woning naar een hoger niveau werd getild. Wilt u graag ook uw woning voorzien van een schitterende vloer? Maak snel uw afspraak of breng een vrijblijvend bezoek aan hun showroom. Deze firma kan u hier beslist bij helpen!