Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Samsung televisie kopen in de aanbieding?

Samsung is een voorloper op het gebied van televisies. Niet voor niets kwamen de eerste LED-tv’s, smart tv’s en 3D-tv’s bij Samsung vandaan. Behalve innovatief, zijn Samsung televisies ook kwalitatief hoogstaand. Voor sommige mensen is Samsung misschien alleen bekend als telefoonmerk, maar de televisies zijn ook de moeite waard om te overwegen als je nog zoekt naar een nieuwe tv. Vrijwel alle televisies van Samsung beschikken over smartfuncties. Hiermee kun je apps downloaden van bijvoorbeeld streamingdiensten als Netflix en Videoland en kun je direct je serie of film kijken.

Innovatie

Eén van de nieuwste innovaties van Samsung op het gebied van televisies is de QLED-televisie. Met kunstmatige intelligentie worden de beelden op je scherm tot optimale kwaliteit gebracht. Een 8K QLED Samsung televisie heeft een resolutie die vier keer hoger is dan van een UHD en 16 keer hoger dan van een full HD-televisie. Met 33 miljoen pixels is het QLED-scherm haarscherp en toont meer diepte. Het scherm is opgebouwd uit verschillende lagen, zodat je ook als je niet recht voor de televisie zit, je goed kunt zien wat er op het scherm afspeelt. De Quantum Dots technologie zorgt voor een 100% kleurvolume.

Samsung in huis

Je kunt je Samsung televisie koppelen aan andere apparaten en deze allemaal via One Remote Control bedienen. Met Airplay 2 kun je video’s, foto’s, muziek en nog meer van je Apple-apparaat streamen op je Samsung QLED televisie. Met Google Assistent bestuur je je televisie en andere apparaten met je stem. Ook als je weinig televisiekijkt is een Samsung Televisie een mooie oplossing. Kies er bijvoorbeeld voor om een klok te tonen op je televisiescherm. Of gebruik het scherm als kunstwerk en toon een afbeelding of familiefoto. Zo hoeft het zwarte blok geen doorn in het oog te zijn. Je kunt er zelfs voor kiezen om het scherm dezelfde kleur als de muur te geven, zodat hij bijna niet meer opvalt. Profiteer van korting en koop een Samsung TV in de aanbieding.

https://www.bestetvaanbiedingen.nl/