Xtra Producties
Image default
Mode en Kleding

Schitterende leren mode artikelen bij deze online tassenwinkel

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren tas, een prachtige jas of stijlvolle accessoires, dan vind je vast wat je zoekt bij Chabo Bags & More. Bij deze online tassenwinkel draait het om mode, maar met een simpele benadering. Dat betekent dat in de tassen, jassen en accessoires die je bij deze winkel aanschaft stijl centraal staat, maar dat ze ook schitterend zijn in hun eenvoud. Uiteraard wordt er een verscheidenheid aan modellen en kleuren aangeboden, dus er is altijd iets voor jouw stijl en outfit. Toch zijn alle artikelen van deze online tassenwinkel duidelijk herkenbaar en eigenzinnig, zodat niemand zich vergist in waar deze vandaan komen.

Duurzaamheid en stijl

Dit is een online tassenwinkel die aan alles heeft gedacht. Ze werken alleen met gecertificeerde leveranciers die de leef- en werkomstandigheden van hun medewerkers in India en Indonesië hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard wordt er dan ook nauwkeurig gekeken naar de aandacht die besteed wordt aan het besparen van het milieu. Vervolgens staat kwaliteit voorop en dat zie je terug in de schitterende mode artikelen die worden aangeboden. Schitterende eenvoud in combinatie met modieuze ontwerpen maken deze producten echt uniek.

Het aanbod

Chabo Bags & More is een online tassenwinkel, maar je kunt er ook terecht voor jassen en accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan schitterende leren jasjes met studs, portemonnees en extra handvaten voor de tassen. Voor de jassen en tassen wordt het zachtste leer gebruikt en zijn er verschillende collecties, zoals de Fabienne-collectie, de Nina/Delphine-collectie en de Coco-collectie. Voor vrouwen die werken zijn er stijlvolle, praktische en nette jassen en tassen, en voor iedereen die van stoer houdt zijn er Bikerjassen. Zelfs voor mannen is er een klein maar nauwkeurig samengesteld aanbod waar je zeker een keuze uit kunt maken. De producten van deze online tassenwinkel zullen je vele jaren van stijl en dienst voorzien.