Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Stevige bloemenemmers produceren

De bloem- en planten industrie zijn heel erg tevreden over Naber Plastics B.V. doordat zij bloemenemmers produceren. Samen met een bloemen transportsysteem wordt het transporteren van deze planten een stuk makkelijker en overzichtelijker. Bovendien kunnen deze emmers weer hergebruikt worden of gerecycled worden. 

Wanneer je een bloemenwinkel in loopt zie je al meteen diverse soorten emmers staan waar mooie bloemen staan te wachten op een koper. Voordeel is dat deze emmers, wanneer ze leeg zijn, makkelijk opgestapeld worden. 

 

Bekijk de vele mogelijkheden

Bij Naber Plastics B.V. zijn diverse slaapspecialisten werkzaam. Ook is hier een aparte productontwikkelingsafdeling te vinden. Zij kunnen helpen met het ontwerpen en maken van een nieuw ontwerp bloemen emmer of een ander kunststofproduct. Kom gerust met een idee, of een bestaand concept, welke je wilt laten maken, naar dit bedrijf. Dit bedrijf met heel veel jaren ervaring, meer dan 32 jaar, zal er alles aan doen om jouw ontwerp te realiseren.

Niet alleen kun je hier goed terecht om bloemenemmers te produceren. Ook voor diverse andere kunststof verpakkingsmaterialen of materialen kun je hier terecht. Naber Plastics B.V. is een bedrijf die in vele markten thuis is. Zoals de voedselindustrie, maar ook in speelgoed en kunststofvloeren. Zij staan niet stil en zijn dagelijks bezig met de ontwikkelingen van nieuwe of bestaande producten. Wil jij meer weten over dit bedrijf en of zij eventueel iets voor jou kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen! Tijdens een goed gesprek zal duidelijk zijn wat Naber Plastics B.V. voor jou kan betekenen.