Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Stijl jouw boerderij

Stijl jouw boerderij 

Een boerderij is vaak voorzien van een woning, schuren en enorm veel grond. Een boer is dagelijks rondom het huis bezig met het boeren. De dieren moeten worden voorzien van het eten en de gewassen worden verbouwen. Een boer heeft een druk leven en daarom staat het huis ook vaak op het land van de boer. Tussendoor kunnen ze thuis eten bereiden en het huishouden onder controle houden. Een boerderij wordt vaak ingericht met een bepaalde stijl. Hoe stijl jij jouw boerderij? Wij helpen jou graag een eindje op weg. Doe inspiratie op en stijl jouw boerderij. 

 

Welke stijl past bij de boerderij? 

De landelijke stijl past perfect bij de boerderij. Vele mensen wie van een boerderij dromen, passen de landelijke stijl toe op een woning. Ze krijgen op deze manier een beetje het gevoel dat ze op een boerderij wonen. Eenvoudig, robuust, liefdevol voor pure vormen, materialen en kleuren; dat zijn de kenmerken van de landelijke stijl. De woonkamer van de woning is een open ruimte, waarbij de keuken centraal staat. Vele materialen om je heen zijn gemaakt met de hand. 

 

Welke kleuren passen bij de landelijke stijl? 

Iedere stijl heeft haar eigen kenmerken en kleuren. Zo heeft de landelijke stijl ook bepaalde kleuren waarmee voornamelijk gewerkt wordt. Het landelijke interieur staat bekend om basiskleuren. De basiskleuren zijn onder andere: pasteltinten, aardetinten, gebroken wit en poederachtige tinten. De poederachtige tinten zijn tinten zoals krijt- of kalkverf. Zorg ervoor dat de kleuren van jouw gekozen kleurenpalet dichtbij elkaar liggen. Het is namelijk niet de bedoeling dat jij alle mogelijke tinten gaat toepassen. Hierdoor gaat de eenheid van de landelijke stijl verloren. 

 

Maak gebruik van natuurlijk materiaal

Wij adviseren jou om zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen en zachte stoffen. Bij de natuurlijke materialen kan je denken aan een houten vloer. Door de houten vloer in een bepaald patroon te leggen, komt de landelijke stijl helemaal tot leven. Pas de Hongaarse punt vloer toe en laat de stijl tot leven komen. Door zachte kussens op de bank of een kleed op de vloer, laat jij de zachte materialen in de woning terugkomen. 

 

https://stilefloors.nl/