Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Tuininspiratie opdoen bij de betonleverancier!

Wie inspiratie mist voor de tuin moet werkelijk even een kijkje nemen op de website van Beton-gigant ‘Betondingen.nl’ (de betonshop die daadwerkelijk uit eigen voorraad levert).

Op de website is een gigantische collectie inspiratie terug te vinden van klanten die u voorgingen …. Welke creatieve beton-toepassingen hebben zij in hun eigen tuin geplaatst? Ontdek de oneindige voorbeelden van tuininspiratie en pik er direct de beste ideeën uit!

Betondelen, je kunt er zovéél mee!

Betondelen in U-vorm zijn verkrijgbaar in grijs- en antraciet tinten, en staan geweldig in iedere tuin. Wist u dat U-vormige betondelen ook als kruk, of bijzettafeltje te gebruiken zijn? En wanneer opgestapeld in rijen van 2 vormen zij super gave keukenkastjes voor de buitenkeuken, of een geweldige haardhout opslagplaats bijvoorbeeld. 

Horizontaal geplaatst, in rijen van 2, maken zij een mooi buitendressoir, waar eveneens haarhout in te plaatsen is, en waar ruimte is voor voor bijvoorbeeld plantenbakken of andere decoratieve accessoires. 

Betonnen tuinaccessoires & inspiratie opdoen

Ontdek de prachtige collectie betonnen plantenbakken, betonnen tuinbanken en andere decoratieve betondelen, op de website van Betondingen.nl, waar de professionalisering van je tuin begint! Op ieder vraagstuk; praktisch of decoratief, vind je hier antwoorden en slimme oplossingen. Dingen waar je nooit eerder aan hebt gedacht, of weet van had, vind je er terug. 

Beton is een eindeloos product wat onverwoestbaar is en dat maakt het zo prettig werken. 

https://www.betondingen.nl/inspiratie/