Xtra Producties
Image default
Dienstverlening

Van Dijk advocaat Den Haag

Wanneer u letsel heeft opgelopen veroorzaakt door een andere partij, dan wilt u bijgestaan worden door een goede advocaat. U heeft iemand nodig die uw belangen behartigt op een professionele en doortastende wijze. Als u de hulp inschakelt van Van Dijk advocaat Den Haag, dan kunt u ervan op aan dat uw zaak serieus behandeld wordt. Op basis van het no-cure-no-pay principe, gaat Van Dijk voor u aan de slag. Hij zorgt ervoor dat uw zaak succesvol afgerond wordt en u de beoogde schadevergoeding ontvangt.

Ervaren letselschade advocaat

Niet elke letselschade advocaat heeft evenveel ervaring en bevoegdheden. Als u zeker wilt zijn dat u een goede letselschade advocaat in de arm neemt, dan kunt u het beste terecht bij een LSA advocaat. Thomas van Dijk is een LSA advocaat, wat betekent dat hij een minimaal aantal jaren ervaring heeft. Ook beschikt hij over alle benodigde diploma’s en laat hij zich regelmatig bijscholen. Letselschade advocaat Van Dijk heeft in de loop van de jaren al veel verschillende zaken opgelost. Samen met zijn collega’s staat hij voor u klaar en heeft hij alle kennis in huis om u te kunnen helpen.

Directe verzekering in plaats van WA verzekering

Met een WA verzekering bent u verzekerd als u schade aanbrengt aan (het eigendom van) iemand anders. In dat geval kan die persoon de schade claimen bij uw verzekering. Het nadeel voor het slachtoffer is dat het vaak lang duurt voordat de schadevergoeding wordt uitgekeerd. Dit komt doordat eerst moet worden vastgesteld wie aansprakelijk is. Om het eenvoudiger te maken, wordt nu gekeken naar de mogelijkheden van een directe verzekering. Hiermee kan de geleden schade direct bij de eigen verzekeraar worden geclaimd. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Ook kunt u hier eventueel uw zaak aanmelden.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/