Xtra Producties
Image default
Vakantie

Verblijf aan de rivier de Cèze door een accommodatie te huren

Wilt u graag een leuke vakantie boeken in Frankrijk? Kies er dan voor om een accommodatie te huren aan de rivier de Cèze. Camping La Vallée Verte is camping gelegen pal aan de rivier bij Nimes. Uw accommodatie bevindt zich midden in de natuur en u wordt omringd door een bosrijke omgeving. Wandel langs de rivier en geniet van het prachtige uitzicht.

Ervaar een luxe kampeerervaring op deze camping

Voor de luxepoezen is deze camping aan de rivier bij Nimes de perfecte verblijfplaats. Camping La Vallée Verte is een luxe en gezellige camping en ze bieden veel verschillende soorten accommodaties aan. Zo kunt u verblijven in een glampingtent, een grote villa of een luxe lodge, maar ze verhuren ook eenvoudige standplaatsen voor uw tent. Kiest u liever voor de middenweg? Dan kunt u ook een standplaats met privé-sanitair boeken. Zo kunt u genieten van traditioneel kamperen en toch gebruik maken van enige luxe met een toilet en douche. De omgeving is erg levendig en er is meer dan genoeg om te doen. Zowel voor jong als oud zijn er veel activiteiten. Bezoek een lokale wijnboer en zak onderuit met een wijntje op een zonnig terras. Ga naar de watervallen en wandel door de mooie natuur. Bent u meer een stadsmens? Dan kunt u zich volledig uitleven in steden, zoals Montpellier of Avignon. Door de centrale ligging kunt u ook gemakkelijk andere gebieden ontdekken. Op deze prachtige camping aan de rivier bij Nimes bent u van alle gemakken voorzien. Aarzel niet om een accommodatie te huren en verblijf aan de rivier de Cèze. Boek uw verblijf via www.la-vallee-verte.com en beleef de ultieme vakantie.

Pak uw koffers in en vertrek naar Frankrijk

Bij deze camping kunt u uw favoriete accommodatie huren en verblijven aan de rivier de Cèze. Bezoek deze camping aan de rivier bij Nimes en ontdek de levendige omgeving. Pak uw koffers alvast is en ga op weg naar Zuid-Frankrijk. Geniet van de ultieme vakantie en doe mee aan de leukste activiteiten