Xtra Producties
Image default
Gezondheid

Viridian voedingssupplementen kopen?

Vitaminen, mineralen, vetten en aminozuren zijn stoffen die mensen gebruiken om allerlei soorten kwaaltjes te voorkomen. De producten om gezond te blijven zijn er in veel soorten en maten. Veel van deze producten hebben allemaal dezelfde inhoud aan actieve kruiden en bestandsdelen. Het merk Viridian is echter anders. Viridian voedingssupplementen bevatten een 100% natuurlijke bijdrage aan de voeding. Viridian denkt niet alleen aan jouw gezondheid e weerstand maar ook aan de weerstand en gezondheid van onze aarde. Wat is het dat Viridian anders maakt, duurzamer maakt en gezonder maakt voor iedereen?

 

Viridian Duurzaam gezond

Er zijn een aantal zaken die het merk Viridian duurzamer maken. Ten eerste hebben de producten van Viridian een zuivere kwaliteit. Geen verborgen extra smaakstoffen of dergelijke. Alleen stoffen die gezond zijn. De stoffen zijn afkomstig ui de biologische velden in Herefordshire (Engeland) Hier worden kruiden zoals: Echinacea en Calendula biologisch geteeld, voor tincturen en balsems. Daarnaast kiest Viridian zo veel mogelijk voor veganistische, biologische of duurzame ingrediënten. Ten slotte zijn producten van Viridian verpakt in glazen en recyclebare potten, en wordt de CO2 uitstoot van het bedrijf gecompenseerd. Daarnaast zijn alle verpakkingen zo veel mogelijk hergebruikt of herbruikbaar.

 

Voor elke kwaal voor iedereen

Viridian heeft voor iedereen wel iets. Voor slapeloosheid, diarree, Vitamines en multivitaminen. De meeste producten van Viridian zijn geschikt voor vegetariërs of veganisten. Daarnaast zijn sommige producten niet alleen in pil vorm te verkrijgen maar ook bijvoorbeeld in poedervorm of drank.

voedingssupplementen heb je in allerlei vormen en maten. Soms met extra bestandsdelen om het smakelijker te maken en soms ook met uit dieren afkomstige ingrediënten. Viridian maak voedingssupplementen die 100% zuiver zijn. Viridian geeft om duurzaamheid en pure producten waardoor ze een zuivere en vaak Veganistische pillen kunnen aanbieden. Daarnaast doet Viridian zijn best om de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden.