Xtra Producties
Image default
Winkelen

Voor een duurzaam telefoonhoesje moet je bij deze specialist zijn

Ben je op zoek naar een duurzaam telefoonhoesje, maar heb je nog geen aanbieder gevonden die telefoonhoesjes heeft naar jouw smaak? Bekijk dan eens het aanbod van Casey. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft een webshop met allerlei soorten duurzame telefoonhoesjes. Je vindt hier hoesjes in verschillende kleuren, maar altijd van uitstekende kwaliteit. Zo ben je ervan verzekerd dat je telefoon te allen tijde optimaal beschermd blijft. Dankzij het duurzame materiaal gaat het telefoonhoesje ook nog eens ontzettend lang mee én heb je een telefoonaccessoire dat niet schadelijk is voor het milieu. Dat klinkt goed, nietwaar?

Draag het telefoonhoesje op verschillende manieren

Het leuke aan de telefoonhoesjes van Casey, is dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. Nu vraag je je vast af: hoe dan? Kun je een telefoonhoesje niet enkel en alleen om je telefoon doen? Dat kan natuurlijk, maar een duurzaam telefoonhoesje van dit bedrijf kun je ook dragen als clutch of holster. In dit geval koop je een bijbehorende ketting of band die je vastklikt aan het hoesje, waardoor je het hoesje vervolgens om je schouder kunt dragen als een tas. Dat is niet alleen ontzettend handig, maar ook erg modieus.

Bekijk ook het aanbod vegan hoesjes

Je kunt bij dit bedrijf niet alleen terecht voor een duurzaam telefoonhoesje, maar ook voor een hoesje dat 100% veganistisch is. Voor deze lijn telefoonhoesjes heeft dit bedrijf het Peta Approved Vegan Keurmerk ontvangen. Dit hoesje is ideaal als je een veganistische lifestyle hebt en dit graag wilt doortrekken naar je kledingstijl.

Ontdek het ruime aanbod en bestel

Zowel mannen als vrouwen schaffen hier een duurzaam telefoonhoesje aan dat bij hen past. Houd je van opvallende of neutrale kleuren? Of ga je liever voor volledig transparant? De keuze is aan jou! Ontdek het brede aanbod aan telefoonhoesjes, kies je favoriet en bestel direct. Je ontvangt jouw gekozen telefoonhoesje vervolgens snel in huis.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/