Xtra Producties
Image default
Mode en Kleding

Welke bh past bij mij?

Welke bh past bij mij?

Zoveel vrouwen, zoveel verschillende soorten en smaken. Kortom, het kiezen van een goede bh kan een hele uitdaging zijn. Ondanks het feit dat jij je maat weet, is de daadwerkelijke keuze vaak nog niet zo één, twee, drie gemaakt. Net zoals bij schoenen, is de juiste maat vinden nog maar de eerste stap die je hebt gezet naar de uiteindelijke keuze voor een geschikte variant. Hetzelfde geldt dus ook voor de keuze van een bh. Doordat er nog tal van andere factoren een rol spelen bij je keuze, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Pasvorm

Wanneer je weet welke maat bh je nodig hebt, is het zaak te gaan kijken naar voor welke pasvorm jij gaat. Het kan zijn dat je kiest voor een push up bh, maar ook een balconette of padden bh zonder beugel behoort tot de mogelijkheden. De pasvorm hangt mede af van het feit waarvoor je een bh aanschaft. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer je op zoek gaat naar een bh voor naar je werk, je andere criteria hebt, dan wanneer je net een ingreep aan je borsten hebt gehad en je een geschikte sport bh met voorsluiting na operatie nodig hebt. Kortom, breng voor jezelf in kaart wat voor type bh je nodig hebt, zodat je een stuk gerichter kunt zoeken.

Stijl

Vind je het lastig een geschikte bh te vinden? Dan is een bh kopen in een fysieke winkel voor jou wellicht de beste optie. Je kunt je wensen kenbaar maken en de medewerker kan door kennis en ervaring exact achterhalen wat jij nu daadwerkelijk zoekt. Daarbij komt ook, dat je de bh in de winkel direct kunt passen. Kies je ervoor om een bh online te gaan bestellen, dan loop je niet alleen het risico dat de kleur anders uitvalt dan op de foto, maar ook dat de maat niet klopt of deze simpelweg niet fijn zit. 

Budget

Aan ieder bh hangt een prijskaartje. Ga je voor kwaliteit, dan zal je hier doorgaans een hogere prijs voor moeten betalen. Wel is het zo, dat wanneer je wat meer geld uitgeeft, je bh vaak ook een stuk langer meegaat. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar dus ook nog eens voor het milieu. Houd hier dus rekening mee tijdens het aanschaffen, want het zou zonde zijn dat je iedere paar maanden een nieuwe bh moet aanschaffen.