Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

Welke voordelen bieden ondergrondse regenwatertanks je?

Misschien heb je het in je eigen omgeving ook al gemerkt: steeds meer mensen kiezen voor een ondergrondse regenwatertank. Aan ondergrondse regenwatertanks zijn tal van voordelen verbonden. Zeker wanneer je ze vergelijkt met de tanks boven de grond, waarvan de inhoud doorgaans beperkt blijft tot enkele tientallen liters. Wanneer je je huishouden deels van regenwater wilt voorzien, dan is dat bij lange na niet genoeg. Grote, ondergrondse regenwatertanks vind je bij RegentonGigant. Deze webshop heeft alles op het gebied van regentonnen in huis en beschikt over het keurmerk webwinkel.

Voor welke doeleinden gebruik je de tanks?

Regenwater kun je voor tal van doeleinden gebruiken: het vullen van je vijver, het reinigen van je terras, het bewateren van je planten of het wassen van de auto. Door regenwater in plaats van drinkwater te gebruiken, bespaar je op steeds hoger wordende kosten én zet je een belangrijke stap in het verminderen van je ecologische voetafdruk op aarde. Ondergrondse regenwatertanks nemen geen ruimte in je tuin in. Met een compleet ondergronds systeem kun je bovendien ook regenwater gebruiken voor je toilet en de wasmachine.

Duurzaam en lichtgewicht kunststof

Ondergrondse regenwatertanks zijn doorgaans van kunststof vervaardigd. Dit materiaal gaat lang mee en is vanwege zijn lage gewicht makkelijk te vervoeren. Omdat deze tanks doorgaans plat zijn, blijft de inbouwdiepte beperkt. Zo hoef je een stuk minder diep te graven, wat de voorbereidingen een stuk gemakkelijker maakt.

Een bezoek aan de showtuin en advies van gespecialiseerde medewerkers

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil je van dichtbij zien hoe ondergrondse regenwatertanks eruitzien? Het team van RegentonGigant toont je het aanbod in de prachtige showtuin. Naast ondergrondse regenwatertanks kun je ook (bovengrondse) regentonnen en toebehoren bekijken. De aanwezige medewerkers adviseren je graag over welk artikel het best bij jouw wensen aansluit. Je kunt online een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom.

https://www.regentongigant.nl/