Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Afwerkmaterialen groot inkopen tegen een goede prijs bij egaline.online

Egaline.online is de webshop voor het bestellen van egaline, tegellijm en primer. Wil je een nieuwe vloer gaan leggen en bevat je ondervloer nog oneffenheden? Dan komt een egalisatiemortel goed van pas. Op Egaline.online vind je een aantal merken waaronder Atlas egaline. Dit merk heeft verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Zoals de Atlas SMS 15 Egaline voor een dikte van 1-15 mm. Deze egalisatiemortel is op cementbasis en vloeit mooi uit en is na 4 uur al beloopbaar. Dit product is geschikt voor parket, PVC- en gietvloeren. De Atlas SMS 30 Egaline is voor een dikte van 3-30 mm. Deze kun je gebruiken in combinatie met een parket, laminaat en tegels.  Dit product krimpt bijna niet, waardoor de kans op scheurvorming minimaal is en de vloer jarenlang meegaat.

Mogelijkheid om groot in te kopen

Omdat de afwerkmaterialen ruim worden ingekocht, kun je rekenen op een aantrekkelijke prijs. Wanneer je afwerkmateriaal nodig hebt voor een omvangrijk project, dan is het mogelijk om bij egaline.online groot in te kopen. Alle producten zijn ruim in voorraad. Ze hebben  zo’n 25.000 kg aan materiaal. Daarom kunnen ze vrijwel alle producten direct leveren.

Laten bezorgen of afhalen

Wanneer je een bestelling doet kun je deze eenvoudig aan huis laten bezorgen. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, dan heb je je producten de volgende dag in huis. Daarnaast is het ook mogelijk je bestelling af te halen. Dit dien je wel door te geven. Dan zorgen de medewerkers van egaline.online dat de bestelling voor je gereed staat.

Passend advies

Twijfel je welk product het meest geschikt is voor de klus die je wil gaan uitvoeren? Dan kun je altijd advies vragen aan de specialisten van egaline.online. Zij voorzien je graag van passend advies. Je kunt ze bereiken via de mail op info@egaline.online, telefoon +31 168 22 10 01 of via Whatsapp.

https://egaline.online/