Xtra Producties
Image default
Winkelen

Ben je op zoek naar kunstbomen of -beplanting voor je bedrijfspand?

Wil je wat meer groen op de werkvloer brengen, maar ben je bang dat je veel tijd kwijt bent aan de verzorging of het onderhoud van planten en bomen. In dat geval kan het nuttig zijn om je eens te verdiepen in kunstbeplanting. Dit is vaak een praktische oplossing om meer sfeer in je bedrijf te brengen, zonder dat je onnodig tijd kwijt bent aan onderhoud. Daarnaast blijven deze planten altijd mooi en hoef je je geen zorgen te maken om deze op tijd te vervangen. Een echte specialist op het gebied van kunstbeplanting is Insta-Green uit Dordrecht. Zij realiseren prachtige groenoplossingen voor allerlei soorten bedrijven. Ontdek het ruime assortiment!

Maak indruk op je zakenrelaties en bezoekers

Bij Insta-Green kies je uit diverse soorten kunstbomen en -beplanting van hoogwaardige kwaliteit. Deze specialist zorgt voor beplanting voor zowel binnen- als buiten en maakt prachtige creaties. Zo maken ze unieke plantenwanden, die een tropisch tintje aan je vergaderruimte geven. Daarnaast koop je er verschillende kunstbomen, zoals olijfbomen, bonsaibomen, bamboebomen en bloesembomen. Deze zijn niet te onderscheiden van echte exemplaren en geven een sfeervolle uitstraling aan je bedrijf. Kies een plant uit het ruime assortiment om toe te voegen aan je kantoortuin of schakel de experts in voor een totale groenoplossing, bijvoorbeeld voor tuinaanleg of een complete beplanting binnen je bedrijf. Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze expert!

Wil je meer sfeer op de werkvloer? Ontdek het ruime assortiment!

Heb je interesse in de groenoplossingen van deze specialist? Neem dan contact op met dit bedrijf en ontdek wat ze voor je kunnen betekenen. Je bekijkt het assortiment ook eenvoudig online en plaatst zo eenvoudig een bestelling of vraagt vrijblijvend een offerte aan. Wil je meer weten over het onderhoud van de kunstbeplanting of wil je bijvoorbeeld kunstbomen of -bloemen huren? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf uit Dordrecht. Zij helpen je graag met je aanvraag!