Xtra Producties
Image default
Gezondheid

Je kunt snel afvallen met de tips van dit jaarprogramma

Met het jaarprogramma van Foodsisters kun je op een blijvende en verantwoorde manier gewicht verliezen. Wil jij snel afvallen en kun je daar wel tips bij gebruiken? Schrijf je dan in voor het jaarprogramma van deze gezonde Friese zussen. In dit jaarprogramma zit vier keer het jaarprogrammakookboek met in ieder kookboek vier weekmenu’s met heerlijke en eenvoudige recepten. Je kunt kiezen voor een jaarprogramma met acht proteïnebroden van jip en jij (ter waarde van € 40,-) of zonder deze broden. Gun jezelf deze investering en zet de stap in een gezondere leefstijl. Binnenkort ben jij een stuk gezonder van binnen en straal je van buiten.

Ook de andere kookboeken zijn echte aanraders om te kopen

Naast dat je snel kunt afvallen met de tips in het jaarprogramma, kun je ook de andere boeken van de Foodsisters kopen. Hiermee zet je een grote stap in de gezonde richting. De boeken die je in de webshop kunt aanschaffen, zijn:

  • Keto-dieet (dieetcyclus deel 1)
  • Intermittent fasting (dieetcyclus deel 2)
  • Koolhydraatarm (dieetcyclus deel 3)
  • 100 koolhydraatarme tussendoortjes (dieetcyclus deel 4)
  • Intermittent fasting (simpel starten)
  • In 8 weken slank

Wil je snel afvallen, maar lees je liever tips niet in boeken? Dan kun je altijd eerst de Foodsisters op Facebook en Instagram volgen. Dan kun je altijd nog besluiten om de boeken later alsnog aan te schaffen.

Schrijf je in voor het gratis weekmenu

Op de blog van de gezonde zussen uit de mooie provincie Friesland kun je je inschrijven om gratis een e-book met een weekmenu te ontvangen. Zo kun je je eerste stappen richting een gezondere leefstijl zetten. Probeer dit weekmenu voor zeven dagen en ga vervolgens verder aan de slag met de andere recepten van de Foodsisters. Heb je een vraag over hun recepten? Benader ze dan via hun socials of stuur ze een e-mail. De zussen beantwoorden graag jouw vragen.

https://foodsisters.nl/