Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Ben jij op zoek naar nieuwe ledlampen voor in huis of systeemplafond verlichting voor op kantoor?

Alle lampen in huis vervangen door leds is echt een uitstekend idee. De voordelen van led voor je op een rij:

Ledlampen zijn veilig; ze worden niet warm en bevatten geen gevaarlijke / giftige stoffen.

Leds zijn zeker 60% energiezuiniger dan conventionele lampen.

Er zijn veel armaturen verkrijgbaar in allerlei afwisselende stijlen.

Je kunt per kamer een andere lichtkleur kiezen. Bijvoorbeeld warm licht in de living en de slaapkamer, functioneel licht in de keuken en werkkamer, helder licht in de badkamer en op het toilet.

Leds zorgen voor gemak en ontzorging. Een gemiddelde ledlamp gaat namelijk zeker 10 jaar mee.

Echte sfeermakers voor in huis zijn de zogenoemde up down wandlampen. Dit zijn trendy boxjes met een open boven- en onderkant. Het licht van de led schijnt naar boven en beneden en zorgt voor een mooi effect op de muur. Je kunt zelf de lichtstralen regelen: van 1 tot 120 graden. Een up down wandlamp van hoge kwaliteit is de Cubo Nero van 100 bij 100 mm. De lichtopbrengst is 2×60 Lumen. Het energieverbruik is 3 Watt. De Lumen-Watt verhouding is 107. Met 2700K geeft de Cubo Nero extra warm licht af. De lamp is fase dimbaar en hij heeft maar liefst 50.000 branduren. Denk jij nu: dat klinkt heel goed allemaal, maar wit is toch meer mijn kleur. We hebben goed nieuws voor je want deze up down lamp is er ook in wit!

De hierboven beschreven lamp en heel veel andere armaturen kun je vandaag nog bestellen op ledonline.nl. Gaat het om iets specifieks zoals showroom of etalage verlichting? Je kunt online een offerte aanvragen. Je krijgt snel te horen wanneer de lampen afgeleverd worden en wat de totaalprijs is. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact op met Led Online. Tijdens kantoortijden kun je bellen met 076 – 200 31 33. Mails gericht aan info@ledonline.nl worden binnen 24 uur beantwoord.

Gerelateerde artikelen

Tips voor het organiseren van een feest

Welk geweer moet ik kopen? En wat zegt de wet?

Emmers bestellen in verschillende maten