Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Spieren ontwikkelen met behulp van creatine

Als je graag wat meer spieren wilt opbouwen dan heb je er vast al eens van gehoord, creatine. Creatine is het meest verkochte voedingssupplement ter wereld. Maar wat doet het eigenlijk een waarom moet jij creatine kopen?

 

Wat doet creatine?

Creatine zorgt ervoor dat je spieren meer energie krijgen. Omdat de energie in je spieren toeneemt kun je langer trainen. Als je geen creatine gebruikt dan raak je sneller vermoeid dan als je wel creatine gebruikt. Je kunt hierdoor meer herhalingen doen of zwaardere gewichten gebruiken. Creatine zorgt er wel voor dat er meer vocht wordt opgeslagen in je lichaam. Hoe meer creatine je gebruikt hoe meer vocht er blijft hangen. Dit kan er dus voor zorgen dat je iets zwaarder wordt. Dit zorgt er dan ook voor dat je spieren groter lijken. Van creatine moet je niet te veel nemen. Als je te veel creatine binnen krijgt kan dat leiden tot maag- en darmklachten. Zorg dus altijd dat je je aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. Let hierbij ook goed op als je van plan bent creatine te kopen.

 

Waarom creatine kopen?

Waarom zou je nou creatine nemen? Er zitten namelijk ook een paar nadelen aan. De nadelen zijn echter zo klein dat ze verwaarloosbaar zijn. Als je veel sport maakt het namelijk niet uit of je wat zwaarder bent want dit is maar voor beperkte duur als je gewoon verder sport. Terwijl er wel heel veel voordelen zitten aan creatine. Waarom zou je harder en langer werken voor hetzelfde resultaat? Creatine helpt je om sneller je spieren op te bouwen. Hierdoor kun je sneller meer gewicht tillen dan als je geen creatine zou gebruiken. Als je nog twijfelde is dit het teken om toch die creatine te kopen.

Creatine is dus een goede manier voor iedereen die sneller spieren wilt kweken en een gespierd lichaam wilt hebben. Als alternatief kun je ook nog monohydraat proberen. Het heeft ongeveer dezelfde werking alleen de effecten verschillen iets van elkaar.

https://kossonutrition.nl/product/creatine-poeder/