Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Bewijzen bedrog

Heb je het vermoeden dat er spraken is van bedrog binnen je relatie? Of heb je het vermoeden dat je bedrogen wordt door je eigen personeel? Dan kan je dit natuurlijk niet direct met iemand aankaarten. Als je een eerlijk antwoord wilt moet je op zoek gaan naar bewijzen bedrog. Helaas zijn bewijzen soms niet altijd eenvoudig te vinden. Gelukkig kunnen wij je op weg helpen om bewijzen te onderzoeken. De bewijzen bedrog worden gevonden doordat we een uitgebreid onderzoek doen naar de persoon in kwestie. We kunnen bewijzen ontdekken in de privé sfeer van bedrog. Maar ook in de zakelijke sfeer. Bijvoorbeeld als een personeelslid zich regelmatig ziekmeld en bij de concurrent blijkt te werken. Of als een personeelslid ziek gemeld is en helemaal niet ziek blijkt te zijn. Dit soort bewijzen bedrog zoeken we graag voor je uit, zodat we met passende bewijzen kunnen komen.

Concurrentiebeding uitzoeken bij je personeel

In het contract van je personeel kan een concurrentiebeding opgenomen zijn. Hierin staat dat je personeel niet weg mag gaan om bij de concurrent te gaan werken. Een reden waarom je dit kan opnemen is vanwege gevoelige informatie. Je wilt je concurrentie niet sterker maken met personeel dat bij de concurrent vandaan komt. Dit is de reden waarom je een concurrentiebeding hebt opgenomen. Helaas blijkt het wel lastig te zijn om een concurrentiebeding in de praktijk uit te voeren. Je moet met bewijs komen dat er inderdaad spraken is van het verbreken van een concurrentiebeding. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen met een officieel onderzoek bij de concurrent. Zo kan je officieel aantonen dat je personeel in overtreding is met z’n nieuwe werkgever.

Schakel onze hulp in voor bewijslast

Ben je op zoek naar een manier om bewijzen aan te leveren? Schakel onze privé detective in om bewijzen te zoeken. We helpen graag om bedrog te bewijzen. Maar ook om aan te tonen dat er spraken is van contractbreuk. Regelmatig worden we ingezet om een antwoord te geven op de meest gestelde vragen bij ons detectivebureau. We helpen je graag op weg met de antwoorden waar je naar op zoek bent. Samen gaan we op zoek naar een passend bewijsstuk.