Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Bewakingscamera

Een bewakingscamera wordt steeds vaker in de straat opgehangen. Het is belangrijk dat je woning professioneel beveiligd wordt tegen potentiële inbrekers. Als er spraken is van een inbraak, dan zorgen we ervoor dat dit vastgelegd wordt. Een bewakingscamera heeft stiekem meerdere functies in de wijk. De camera zorgt ervoor dat inbrekers gespot worden, maar ook vandalen in de straat. Het grootste effect van een bewakingscamera is voornamelijk dat iedereen op de hoogte is van de beveiliging. Een bewakingscamera is namelijk zichtbaar aanwezig in de straat. Zo weet iedereen dat de woning beveiligd is. Dit is een fijn idee als er potentiële inbrekers en vandalen in huis rondlopen.

Draadloos alarmsysteem combineren met een bewakingscamera

Wil je graag je woning professioneel beveiligen? Dan kan je de bewakingscamera eventueel combineren met een draadloos alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem spot direct inbrekers en geeft een sirene af. Zo weet je meteen dat er mensen rondlopen die er eigenlijk niet horen. Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van sensoren en geven een duidelijk signaal af. Wij helpen je natuurlijk graag om een systeem aan te schaffen. We snappen goed dat dit een hele investering is. Daar staat tegenover dat je woning veilig kan houden dankzij een draadloos alarmsysteem. Je weet namelijk zeker dat niemand meer ongestoord binnen kan komen dankzij een alarmsysteem.

Slimme sensoren pakken elke beweging op

Zowel een bewakingscamera als draadloos alarmsysteem werkt op basis van slimme sensoren. Als er iemand in huis rondloopt krijg je direct een melding via de sensoren. Niemand kan zo meer ongestoord een wandeling door het huis maken. Als dit wel gebeurt dan gaat er direct een luide sirene af. Maar ook de camera maakt niet continu opnames rond het huis. Pas als er beweging gedetecteerd is wordt er ingegrepen. Zo blijft je woning veilig op de momenten dat het nodig is.

Investeer in je eigen alarmsysteem met bewakingscamera

Wil je graag je woning professioneel beveiligen? Investeer dan vooral in je eigen alarmsysteem en bewakingscamera. Zo weet je zeker dat niemand meer ongestoord binnen kan komen. We helpen je graag bij de aanschaf van je eigen alarminstallatie in huis.