Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Bewust met je spullen omgaan

Het lijkt zo tegenstrijdig: bewust zijn en spullen. Toch is dit het niet. Als je bewust met je spullen omgaat, dan zorgt dit voor een fijn gevoel van dankbaarheid. Je bent je namelijk bewust van het feit dat gebruik maakt van spullen die je bijvoorbeeld gemak of plezier geven. Wil jij graag bewust leven en ook bewust met je spullen omgaan? Check hier dan 3 tips.

Bewust kiezen

Bewust met spullen omgaan, betekent bewust spullen kiezen. Het tegenovergestelde van zeg maar lukraak wat kopen bij de Action. Dat wil niet zeggen dat er geen leuke spullen zijn bij de Action. Alleen kopen, om het kopen valt niet onder bewust kiezen.

Het voordeel van bewust kiezen is dat je beter gaat kijken. Twee goede vragen die je jezelf kunt stellen zijn:

  • Heb ik het nodig?
  • Word ik er blij van?

Natuurlijk hoeft iets niet altijd aan beide criteria te voldoen, maar de vragen helpen vaak wel om een goede keuze te maken.

Crep protecs

Het bewust met spullen omgaan, begint met een goede verzorging. Houd je van sneakers? Dan is Crep protecs vast iets voor jou. Crep protects biedt namelijk heel wat producten, zoals sneakercleaners, vuibescherming en opbergdozen voor je sneakers. Crep protects zorgt dus dat je de middelen hebt om goed voor je sneakers te zorgen.

Bewust weg doen

Al je spullen bewaren is vaak niet het beste. Al je spullen vragen namelijk om energie. Dat kan in de vorm zijn van onderhoud, maar ook in de vorm van ruimte die ze innemen in je huis. Spullen kunnen andere spullen ook overschaduwen op een niet prettige manier. Zowel spullen opruimen als wegdoen is dus belangrijk. Doe je spullen weg? Zoek dan ook naar de beste route: wordt het de container, Marktplaats of misschien wel de Kringloopwinkel? Het kan ook zijn dat je er iemand in je vrienden- of kennissenkring blij mee kunt maken.

https://sneakersreinigen.nl/hoe-werkt-crep-protect-sneakercleaner/