Xtra Producties
Image default
Sport

De acupuncturist in Uithoorn helpt je van je klachten af

Heb je last van klachten in je lichaam of in je mentale gedeelte van je lichaam, dan kan je na veel behandelingen bij bijvoorbeeld fysiotherapeuten, manueel therapeuten en doktersbezoeken misschien wel helemaal met je handen in het haar staan. Het is erg vervelend als je klachten hebt, maar niet weet waar deze vandaan komen. Door middel van een behandeling bij de secure acupuncturist in Uithoorn wordt er gekeken naar hetgeen waar jij last van hebt en zal er een oorzaak worden gezocht die vervolgens weer kan worden aangepakt en behandeld. Al veel mensen gingen je voor en hadden zeker baat bij het behandelen van hun lichaam en geest door middel van deze bijzondere Chinese geneeswijze. De acupuncturist in Uithoorn heeft veel kennis van het vak en vertaald dat vervolgens weer in de behandelingen die er worden uitgevoerd. 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Bij de acupuncturist in Uithoorn zal je eerst een gesprek voeren waar je aangeeft waar je klachten en pijnpunten liggen. Misschien heb je wel een kantoorbaan, waardoor je uren op een stoel moet zitten en naar een beeldscherm moet staren. Dat kan als gevolg hebben dat je last krijgt van je nek, schouders en je rug. Het kan zijn dat er knopen in je spieren zitten, maar wat een meer waarschijnlijke oorzaak hiervan is, is dat de banen aan energie die je in je lichaam hebt stromen zijn verstoord, doordat je zoveel hebt gezeten op een bepaalde manier. 

Na het gesprek

Nadat het gesprek met de acupuncturist in Uithoorn heeft plaatsgevonden, wordt er samen met jou gekeken naar de banen van energie waar jij op reageert. Hoe reageer jij bijvoorbeeld wanneer de acupuncturist in Uithoorn op een bepaald punt in je lichaam drukt? Geef jij dan automatisch een schol en reactie of wordt er niet op de juiste baan gedrukt. Aan de hand hiervan wordt de behandeling door de acupuncturist in Uithoorn uitgevoerd.