Xtra Producties
Image default
Winkelen

De beste e-sigaret kopen bij een specialist op het gebied van MOD

Wilt u een e-sigaret of MOD kopen? Het roken van een e-sigaret wordt ook wel dampen genoemd. Dit omdat de vloeistof verwarmd wordt en niet verbrand. Maar wat zit er eigenlijk in e-liquid? Het bestaat uit een aantal stoffen. Propyleen glycol (pg), wat ook wordt gebruikt om rook te maken bij discotheken. Plantaardige glycerine (VG), wat ook wordt gebruikt voor geneesmiddelen, cosmetica en soms in voeding. Er zitten uiteraard ook smaakstoffen in om de juiste smaken te verkrijgen. Ook nicotine kan in de vloeistoffen verwerkt zitten. En tenslotte vindt u gedemineraliseerd water op het inhoudslijstje.

Verlicht uw keuzestress dankzij een goed advies

Wilt u een e-sigaret kopen of een MOD kopen? Er is zoveel keus op de markt van de elektronische sigaret. Welk merk, welke e-liquid, welke verhoudingen in de e-liquid en nog veel meer. Waar moet u beginnen met zoeken? Bij Smokeless Nederland kunnen ze u goed adviseren en uw wensen afstemmen op de juiste e-sigaret of MOD. U kunt hier al uw vragen kwijt en het professionele team zal u helpen om de goede keuze te maken. Uw e-sigaret kopen of MOD kopen wordt een stuk minder stressvol als u zich goed laat informeren. Het is prettig als uw nieuwe e-sigaret helemaal aan uw wensen voldoet.

Kiest u voor een e-sigaret of een MOD?

Er komen steeds meer nieuwe e-sigaretten op de markt. In 2004 verschenen de eerste e-sigaretten in Nederland. In het begin leken ze nog wel op de gewone sigaret. Tegenwoordig niet meer en zijn er veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan de instelbaarheid van wattage om de damp te inhaleren. Of de e-liquid die u zelf kunt samenstellen met de smaken die er nu verkrijgbaar zijn. Wilt u graag een goed advies wanneer u een e-sigaret koopt? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Smokeless Nederland. Zij helpen u de juiste keuze te maken en u kunt met plezier uw e-sigaret dampen.