Xtra Producties
Image default
Banen en opleidingen

WAT IS EIGENLIJK EEN SCRIPTIEBEGELEIDING?

Goede Scriptiebegeleiding is het proces waarbij wij u begeleiden en helpen tot het komen van een zeer excellente scriptie.  Voor het afstuderen moet u meestal een scriptie schrijven en die verdedigen. Het schrijven van een scriptie kan soms heel erg tijdrovend zijn en een heel erg gespannen periode ook nog zijn. Dit zeker nog omdat u zelf misschien het voor de eerste keer doet en helemaal niet weet waar u aan toe bent en hoe het helemaal moet. En natuurlijk heeft u een begeleider, maar niet elke student heeft een begeleider die tijd en energie stopt in het begeleiden. En dat doen wij juist wel. We schrijven je scriptie niet zelf voor u maar helpen u elke stap onderweg naar het eindresultaat. Door onze jarenlange ervaring en door onze ervaren begeleiders zijn wij instaat om u de beste ezelsbruggetjes mee te brengen hoe u snel en effectief een scriptie in elkaar kunt zetten.  

HOE KOM IK AANMERKING VOOR ZO EEN BEGELEIDING? 

Het is heel simpel. Scriptiebegeleiding begint met het contact opnemen met ons via de mail, onze website, telefonisch of gewoon door langs te lopen. Nadat wij contact hebben gemaakt gaan wij dan na wat het precies is wat u moet doen en hoe snel u het klaar moet hebben. Nadat het duidelijk is wat moet gebeuren, zetten wij dan samen met u een plan op om strategische doelen te halen zodat u zelf merkt dat u vooruit gaat. In het proces wordt u constant begeleid door adviezen en tips hoe het veel sneller en kwalitatief in orde kunt maken. Wij staan continu klaar voor al uw vragen en/of opmerkingen.   

HOEVEEL KOST ZO EEN BEGELEIDING? 

De kost van een scriptiebegeleiding is geheel afhankelijk van de aard van u scriptie, de moeilijkheidsgraad en de tijdspanne waarin u uw scriptie af moet hebben. Daarom na ons eerste intakegesprek wordt er een compleet stappenplan in elkaar gezet met een eindbedrag waaraan u zich zal moeten houden. Hoe meer sessies u doet des te meer u zult betalen. Met andere woorden dus een stimulans om het werk met de meest motivatie en vlotheid te voltooien.