Xtra Producties
Image default
Bedrijven

De bouwspecialisten van Molenschot: Uw project in vertrouwde handen!

Voor professionele industriebouw in zowel België als Nederland kunt u kiezen uit diverse constructiebedrijven. Een firma die eruit springt qua professionaliteit en ervaring is Molenschot Industriebouw.

Als vakkundig bouw- en ontwikkelbedrijf stelt Molenschot zich tot doel mooie, duurzame, innovatieve en veilige industriële gebouwen te realiseren. De gezondheid en het welzijn van de eigen medewerkers en de toekomstige gebruikers van het pand staan bij ieder project bovenaan de prioriteitenlijst.

Het Molenschot Industriebouw-team bestaat uit hoogopgeleide en vakbekwame mensen. Voor Jacobs Mode in het Belgische Ham hebben zij de nieuwe winkel gerealiseerd. Deze dames- en herenkledingzaak zag het levenslicht in 1935. Het waren destijds Jaak Jacobs en Helena Hermans die op het Heldenplein in Oostham een textielzaak startten. In 1963 bouwden zoon Theo Jacobs en Roza Laenen een grotere winkel in de Bevrijdingsstraat 9 in Oostham. In 1993 nam de derde generatie het over. Kleindochter Josy Jacobs en haar man Gert Beerten wisten de zaak tot een hippe en populaire kledingzaak te ontwikkelen. Inmiddels is generatie vier betrokken in de persoon van Jim. Een gevarieerd aanbod en eersteklas merken, daar draaide en draait het allemaal om bij Jacobs Mode. Het persoonlijke contact en de uitstekende service zorgen ervoor dat klanten steevast terug blijven komen voor een nieuwe outfit. Zij krijgen altijd een heerlijk drankje aangeboden tijdens het uitzoeken van de kleding.

Tot slot van dit artikel vertellen we u iets over betonbouw, een van de specialismen van Molenschot. Groot voordeel van beton is dat het een flexibel en sterk materiaal is. Sterk mag u breed opvatten in dit verband; beton is waterdicht, brandvast en bestand tegen slijtage. Modern beton blijft jarenlang in goede conditie. Molenschot heeft heel veel hoogwaardige betonconstructies ontworpen en gebouwd de afgelopen jaren. Van te voren wordt met de klant een definitieve oplevertermijn afgesproken. Ook de prijs staat vast: de betonprijs per vierkante meter. Is er haast is bij het project? Molenschot zorgt voor kant-en-klare prefab onderdelen. Dit scheelt veel tijd op de bouwplaats. Uiteindelijk is deze manier van bouwen ook gunstig voor het prijskaartje. Meer weten over betonbouw? Bel met Molenschot Industriebouw: +32 (0)14 81 74 21.

https://www.molenschot-industriebouw.nl