De Dakmakers, al tientallen jaren een begrip in de dakdekkersbranche

Zoek jij iemand die een dakreparatie in Amsterdam voor jou kan uitvoeren? Bel dan de Dakmakers uit Alphen aan den Rijn. Dit bedrijf is al ruim 35 jaar een begrip in de dakdekkersbranche. Doordat ze al zo lang bestaan kan je ervan uitgaan dat ze in al die jaren zeer veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Net zo belangrijk als de kennis en ervaring is dat ze zeer betrouwbaar zijn. Je hebt aan de Dakmakers een hele goede partner!

Vanuit Alphen aan den Rijn hebben de Dakmakers een groot werkgebied, waar Amsterdam uiteraard ook onder valt. De communicatie met de Dakmakers verloopt altijd soepel en ze houden zich goed aan de afspraken. Wanneer je een afspraak met ze hebt ingepland zullen ze dan ook op de afgesproken tijd voor je deur staan. Alle afspraken worden nagekomen en er wordt zeer netjes, secuur en kundig gewerkt. Veiligheid staat bij de Dakmakers voorop, aan alle veiligheidseisen wordt dan ook voldaan. Want werken op een dak vinden ze het leukste dat er is, maar het moet wel veilig gebeuren om ongelukken te voorkomen.

Reparatie, renovatie, onderhoud en advies bij platte daken

Het maakt de Dakmakers niet uit wat voor dak het is, zolang het maar een plat dak is. Want daar ligt hun expertise. Platte daken repareren, renoveren, verduurzamen en onderhouden, het zit allemaal in hun pakket. Of misschien wil je een goed en betrouwbaar advies krijgen over verschillende mogelijkheden voor op je dak? Ook daar kunnen de Dakmakers je in van dienst zijn. Wil je je dak verduurzamen? Er zijn diverse mogelijkheden, denk hierbij aan je dak groen, wit, luchtzuiverend of geïsoleerd maken. Ook zonnepanelen behoort tot de mogelijkheden. De Dakmakers weten jou precies te vertellen waar jouw dak in veranderd kan worden en welke optie de meest gunstige is.

Sluit een onderhoudscontract af voor all in dakonderhoud

Wil je je dak met enige regelmaat laten onderhouden? De Dakmakers doen dat graag voor je. Het onderhoud betreft hierbij all in dakonderhoud. Dit houdt in dat de dakbedekking grondig nagelopen wordt, eventuele scheurtjes en beschadigingen worden gelokaliseerd en direct gerepareerd. Het gehele dak krijgt een schoonmaakbeurt en wordt ontdaan van bladeren en mos. Ook de afvoeren en dakgoten worden geïnspecteerd en schoongemaakt.

Interesse in dakonderhoud of in een van de andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Dakmakers.

 

https://www.dakmakers.nl/