Xtra Producties
Image default
Relatie

Search4love: dé speeddate expert

Ook in corona-tijden kun jij op speeddate! Search4love organiseert op korte termijn avonden om te speeddaten in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Deventer en Breda. De dates worden op gepaste afstand gehouden, maar minder leuk is het zeker niet. De kern van speeddating blijft absoluut overeind:

-je ontmoet leuke singles van ongeveer jouw leeftijd, uit dezelfde omgeving;

-om mensen beter te leren kennen, voer je korte gesprekjes;

-na iedere date vul je op je persoonlijke speeddatekaart in of er wat jou betreft een klik was of niet;

-tussendoor worden pauzes gehouden om even iets te eten en te drinken, naar het toilet te gaan en de opgedane indrukken tot je door te laten dringen;

-na de slotronde klinkt het eindsignaal en worden de kaarten opgehaald;

-onder het genot van een laatste drankje krijg je de uitslag te horen: jouw match of matches!

Ga jij speeddaten in Eindhoven en ontstaat er een match? Het is aan jullie twee om te bepalen hoe de volgende stap eruit ziet. Wij denken alvast even met je mee. Een strandwandeling en vervolgens een heerlijke kop koffie met appeltaart (en slagroom!). Een film en daarna een drankje in jouw favoriete café. Naar die interessante tentoonstelling in het museum en dan samen uit eten. Mocht je deze keer geen match hebben, niet getreurd! Je bent absoluut niet de enige. Doe gewoon snel weer mee en dan lukt het vast en zeker. Bedenk ook dat je een geweldige avond hebt gehad waarop je leuke, nieuwe mensen ontmoette. Search4love is een nieuw platform, waar al veel vrijgezellen zich bij hebben aangesloten. De ervaringen van deelnemers zijn super positief. De organisatie zit strak in elkaar, de locaties zijn top, de sfeer is relaxed en ‘resultaten’ zijn er zeker. Er zijn al heel wat relaties en vriendschappen ontstaan dankzij Search4love. Op dit moment worden de events gehouden in de hierboven genoemde plaatsen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat Search4love regelmatig speeddating avonden in heel Nederland organiseert. De volgende steden staan in ieder geval op de planning: Almere, Groningen, Nijmegen, Middelburg, Utrecht en Sittard.

 

https://www.search4love.nl