Xtra Producties
Image default
Aanbiedingen

De Jelly Bean Boozled challenge

De Jelly Bean Boozled challenge

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Jelly Beans. De harde snoepjes met zachte vulling in de vorm van een boontje. Ben je fan van deze snoepjes, dan is deze Jelly Bean Boozled challenge echt wat voor jou! Daag je vrienden uit en proef de verschillende smaken. Ben je benieuwd naar wat het inhoudt? Lees verder en kom erachter!

 

Challenge

Bij deze challange is het de bedoeling om verschillende soorten Jelly Beans te eten. Het vervelende is dat de helft lekkere smaken zijn en de andere helft niet. Je draait aan de schijf en eet de Jelly Bean in de kleur waarop de spinner uitkomt. Er zit van elke kleur twee boontjes in, met elk een andere smaak. Het kan dus zijn dat de Jelly Bean er lekker uitziet, maar als je pech hebt dan heb je er een met de smaak van rotte eieren.

 

Lekkere smaken

De Jelly Beans zijn er in verschillende kleuren en smaken. De lekkere smaken die in de challenge zitten zijn: verjaardagstaart, marshmallow, bessen, perzik, popcorn, tutti-frutti, chocoladepudding, kokosnoot, banaan en peer.

 

Minder lekkere smaken

Naast de lekkere snoepjes, zitten er ook een paar in met een minder lekkere smaak. Dit zijn: vies afwaswater, stinkend insect, kots, tandpasta, rot ei, stinkende sokken, hondenvoer in blik, oude melk, dode vis en snot. Deze smaken wil je dus liever niet opeten!

 

CandyOnline

Ben je enthousiast geworden over deze challenge en wil je het graag proberen? Neem dan een kijkje op de website van CandyOnline. Zij hebben een enorm assortiment aan heerlijke snoepjes. Je kan ze makkelijk vanuit huis bestellen en een dag later genieten van de lekkerste smaken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

 

 

https://www.candyonline.nl/